A magyar lányok miért vonzódnak annyira a négerekhez, cigányokhoz manapság, miért baj az, ha nekem fehér bőröm van és nem barna a szemem?
Legalább ne általánosítottál volna...
Milyen színű a szemed? :)
Mert ezek a népcsoportok más vérmérsékleten tengődnek mint Mi, nekem sok cigány ismerősöm van gyúrós, régi iskola társ, munkatárs, akiknek jó dumájuk van, és tele vannak élettel.
Nem mindenki a nagyf**zukért bírja őket.
22F
Az nem igaz, hogy csak a barna szemű, sötétebb típusú pasikért vannak oda, bár az tény, hogy a magyar lányokat talán az jobban vonzza, ilyen lett évszázadok alatt a közízlés, hiszen a magyar alapvetően sosem volt északi típus, hanem sötét tónusú, barna szem, haj.
Ettől függetlenül a szőke-kék szeműekre is buknak, csak nem mindegy, melyik fajta. Mert a nagyon szőke, nagyon kék skandináv típus szerintem bejön nekik, de sokkal kevésbé ez a kese, ami olyan átmenet, se nem barna, de nem is nagyon szőke, de egy kicsit vörös is, plusz hozzá a tompakék szem. Ezek az oroszos vagy hollandos vagy brites típusok tényleg nem valami szépek magyar szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!