Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondolsz egy ilyen lányról?

Mit gondolsz egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Külsőre átlagos (szőke hosszú haj, nagy kék szem, finom vonások), jellemre viszont nagyon bonyolult.

Csendes, társaságban van, hogy órákon át nem szólal meg, vagy ha beszél is, akkor csak egy, max két személlyel. Pár mondatból leszűri, ki az, akihez érdemes közeledni.

Titokzatos kisugárzása van, ha belép valahová, azonnal észreveszik. A mozdulatai és a szavai is kimértek, beszélni is csak nem hétköznapi témákról szeret.

Művelt, azonban szívesen végez kétkezű munkát, a lakásában ragaszkodik hozzá, hogy saját kezüleg mosson, mosogasson, takarítson, de nem viszolyog a háztartási gépektől.

Sokan rajta felejtik a szemüket, azok is bámulják, akiknek nem tetszik, de nem azért, mert szép, hanem mert furcsa.

Ismerősi körben oldottabb és van humora, emellett kedves és őszinte. Megdöbbentő logikával és pszichológiai érzékkel rendelkezik, de nem használja mások ellen. Megérzésekre hagyatkozva cselekszik.

2014. aug. 28. 20:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Volt egy ugyanilyen kérdés pár napja, szóról szóra ez volt abba is a szöveg csak abba nem szõke volt a csaj.
2014. aug. 28. 21:11
 12/21 A kérdező kommentje:

Belinkelné valaki?

mert én komolyan nem tudom, miről van szó...

2014. aug. 28. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
12 Befejezheted a műsorod. Az előadásod ideje már lejárt, lassan elfogsz érkezni az utolsó felvonáshoz.
2014. aug. 28. 21:13
 14/21 anonim válasza:
Jesszus, ez én vagyok o.O Vagyis, nagyon hasonlít rám :O
2014. aug. 28. 21:14
 15/21 A kérdező kommentje:
Most higgadtan és hosszan meséljétek már el, mi van, vagy linkeljétek be, vagy tudom is én, mert őszintén nem áll össze.
2014. aug. 28. 21:14
 16/21 A kérdező kommentje:
2014. aug. 28. 21:16
 17/21 anonim ***** válasza:
dorbézóni szoktáe?
2014. aug. 28. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
2014. aug. 28. 21:54
 19/21 anonim ***** válasza:
18+Mindhárom kiirt kérdésnél 1 ugyanaz ember a kérdező.
2014. aug. 28. 21:55
 20/21 A kérdező kommentje:
A barátságos kérdésnek ehhez mi köze?
2014. aug. 28. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!