Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekte fiúknak egy 15 éves...

Nekte fiúknak egy 15 éves lánynak mit kell tudjon? Inkább a nőies vagy pedig aranyos?

Figyelt kérdés
Nem szerénykedek.... Jó seggem van,szép kék szemem, azt mondják, hogy értelmes, szép, vicces vagyok... Inkább mennyek aranyos csini lány fele, vagy pedig legyek nőies ne viccelődjek, legyek komoly? Mindkettő megy...:D
2014. aug. 28. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kitti, te vagy?
2014. aug. 28. 20:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Először is légy szerény, a bemutatkozó soraid elég nagy önteltségre utalnak. :(

Válassz, melyik szeretnél lenni:

1., nőies, azaz egy ágyba való buta liba

2., aranyos csini lány, azaz 1 kedves, szeretetreméltó barátnő

A döntés a Tiéd, sok sikert hozzá!

2014. aug. 28. 20:50
 13/19 A kérdező kommentje:
:) nem vagyok komoly annyira... Csak,mikor a fiúk bokolnak akkor nem tudom hogy kezeljem, inkább 'sz*rjam' le vagy vicceljem el...?!az a helyzet ,hogy a legtöbb fiú 'felnéz rám' pedig nincs amiért, de így alakult:D mindenki tudja hogy csak a legjobbakkal... És ezt nem akarom elrontani:(
2014. aug. 28. 20:51
 14/19 anonim ***** válasza:
a kérdés elolvasása alatt kizártam a lehetőséget, hogy te értelmes vagy...és legyél aki vagy.. istenem hogy lehet valaki ilyen idióta aki még a személyiségét is ki akarja választ, sőt másokat kér meg hogy válasszák ki... omg
2014. aug. 28. 20:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok öntelt,és Kitti sem -.-
2014. aug. 28. 20:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Csak tanácsot kértem az olyan fiúktol akik leírják hogy nekük inkább melyik jön be...és hidd el vagyok annyira értelmes amennyire te,pár sór alapján mindent tudsz...pff...:)
2014. aug. 28. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Amikor valaki bókol,azt egy ÉRTELMES lány,nem elneveti vagy akármi,hanem illedelmesen megköszöni..mit nem lehet ezen kezelni..O.o

De amúgy ha valaki nőies,miért egy ágybavaló liba?

Arra is mondják hogy nőies ha valaki kiszereti hangsúlyozni a testrészeit,amik jól néznek ki,vagy tesz a külsejére hogy jól nézzen ki..

Kérdező,legyél valahol a kettő között..ne legyél nyafogós tyúk,inkább kedves és szerény lány,ne add magad könnyen,akkor ribi leszel..Legyél vicces,de ne állandóan hahotázz minden mondat végénél.Akkor is lehetsz csinos és szép ha előkelő és illemet tudó,normális lány leszel..ennyi.

Nem nehéz..inkább kérdezd anyukádat mit illik és mit nem,engem mindenre ő tanitott :)

2014. aug. 28. 20:57
 18/19 anonim ***** válasza:
És nem véletlenűl Barbarának hívnak?
2014. aug. 28. 21:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő bejön. 16/f
2014. aug. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!