Lányok, nálatok van esélye aranyos, kedves fiúknak?
Figyelt kérdés
Nem bénára gondolok, csak olyanokra akik nemm annyira izmosak, csendesek, félénkek.2014. febr. 13. 21:33
2/10 anonim válasza:
Lányoknál csak akkor számít valamit a belső tulajdonság, ha a külsőd bejön nekik, ezt sose felejtsd!
4/10 anonim válasza:
nálam nem. nem tudom, miért kevered ide az izmos fiúkat, nekem az se jön be.
normális legyen, csendes, de nem félénk. testfelépítése meg vékony. magassága a csillagos ég.
5/10 Emberek válasza:
En igaz nem vagyok lany, de ugy vettem eszre, hogy ez a stilus amit en kepviselek (hasonlo a leirtakhoz) bejon nekik
6/10 anonim válasza:
Sajnos elég kevés ilyen lány van, pedig aranyat érnek :))
19/F
9/10 anonim válasza:
xd ember én rocker vagyok, gitároszok is meg rendes vagyok de én is félek és it csak ez a 1 baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!