Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy homoszexuális fiú, aki...

Egy homoszexuális fiú, aki vallásos és nem szeretne úgy élni, amilyennek született, van esélye olyan lányt találni, aki elfogadja és testi kapcsolat nélkül is hajlandó vele élni, boldogan?

Figyelt kérdés

2014. aug. 28. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
a biblia azt tiltja, hogy análisan megdugj egy férfit. szóval ha leszbikus vagy, vagy téged dugnak meg, az nem gond. persze ha ennyire tartod magad a zsidó törvényekhez, akkor disznóhúst sem eszel és nem is borotválkozol...
2014. aug. 28. 16:34
 12/18 A kérdező kommentje:

#10-esnek: köszönöm a biztatást, remélem megtalálom azt a lányt, aki nekem lett teremtve. :)

Utolsó válaszolónak:Persze, vegyünk mindent szó szerint, így tényleg sokkal könnyebb!

Nem értem, mit nem lehet abban megérteni, hogy keresztény vagyok és nem akarok, de nem is vágyok arra, hogy halálos bűnöket kövessek el?

2014. aug. 28. 17:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A vallásodban miért halálos bűn ha önmagad vagy?
2014. aug. 28. 17:48
 14/18 anonim válasza:

Ezzel szerintem elsösorban önmagadat tennéd tönkre.

Egyébként ajánlom figyelmedbe: [link]

2014. aug. 30. 03:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Te még egy gyerek vagy,aki mások elvárásai szerint akarja élni az életét.Majd kinövöd.Felnősz és megérted,hogy arra kell törekedni,amire vágyunk,nem másoknak tetszelegni.

Sajnos vannak olyan emberek is,akik soha nem nőnek fel,csak testileg.

Ha nem vagy aszexuális és felizgat vmelyik nem,akkor soha nem fogsz tudni szex nélkül élni.

2014. szept. 8. 04:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Amúgy a vallásosság és a melegség nem zárja ki egymást.

De én többek között azért is vallom magam valláson kívülinek,mert tudom,hogyan viszonyul a nagy "szeretet" vallása az emberekhez.

Számomra szörnyű,hogy 21.századi emberek úgy akarnak élni,ahogy évszázadokkal ezelőtt valakik leírták,hogy élni kell.Butaságra vall.

A hit és a vallás is két külön dolog.

Sok ember hisz dolgokban még sem gyakorol semmiféle vallást,amit az emberek megnyomorítására találtak ki.

2014. szept. 8. 04:39
 17/18 anonim válasza:
Szerintem ilyen lányt nem fogsz találni. Max ha szintén leszbikus és vallásos, és ugyan ez a bigottság játszódik le a fejébe. De egy ilyen életre azt mondani hogy "boldog" szerintem egy hatalmas nagy vicc...
2014. szept. 9. 19:42
 18/18 anonim válasza:
Homoszexuálisként csak férfivel lehetsz boldog, ha tetszik, ha nem.
2015. aug. 30. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!