Egy homoszexuális fiú, aki vallásos és nem szeretne úgy élni, amilyennek született, van esélye olyan lányt találni, aki elfogadja és testi kapcsolat nélkül is hajlandó vele élni, boldogan?
#10-esnek: köszönöm a biztatást, remélem megtalálom azt a lányt, aki nekem lett teremtve. :)
Utolsó válaszolónak:Persze, vegyünk mindent szó szerint, így tényleg sokkal könnyebb!
Nem értem, mit nem lehet abban megérteni, hogy keresztény vagyok és nem akarok, de nem is vágyok arra, hogy halálos bűnöket kövessek el?
Ezzel szerintem elsösorban önmagadat tennéd tönkre.
Egyébként ajánlom figyelmedbe: [link]
Te még egy gyerek vagy,aki mások elvárásai szerint akarja élni az életét.Majd kinövöd.Felnősz és megérted,hogy arra kell törekedni,amire vágyunk,nem másoknak tetszelegni.
Sajnos vannak olyan emberek is,akik soha nem nőnek fel,csak testileg.
Ha nem vagy aszexuális és felizgat vmelyik nem,akkor soha nem fogsz tudni szex nélkül élni.
Amúgy a vallásosság és a melegség nem zárja ki egymást.
De én többek között azért is vallom magam valláson kívülinek,mert tudom,hogyan viszonyul a nagy "szeretet" vallása az emberekhez.
Számomra szörnyű,hogy 21.századi emberek úgy akarnak élni,ahogy évszázadokkal ezelőtt valakik leírták,hogy élni kell.Butaságra vall.
A hit és a vallás is két külön dolog.
Sok ember hisz dolgokban még sem gyakorol semmiféle vallást,amit az emberek megnyomorítására találtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!