Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pontoznátok lécci?

Pontoznátok lécci?

Figyelt kérdés
[link] egyszerüen nemtudom mit gondoljak. Nem akarom magam dicsértetni. Őszinte válaszokat kérek. Nem is fontos a pont csak hogy csúnya vagy nem. Annyi eltérő véleményt kaptam higy nemtudom mit gondoljak. Persze izlések és pofonok de azért az hogy valaki azt mondja szép valaki meg hogy ronda az elég fura. Előre is köszönöm. 15/L
2014. aug. 28. 12:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szia.

Semmi Baj nincs veled.

A hajad Jo a fejformadhoz, a szemoldokod nekem kicsit tul ivelt es egyforma vastag az eleje es a kozepe Ami engem "zavar". Igy megcsinalt kepen szep a borod is.

Sminkel vekonyitanam az orrod es a szemed is felfele ivelnem. A szad formaja is szep.

30 n (kozmetikus es sminkmester)

2014. szept. 30. 22:44
 32/37 anonim ***** válasza:
Nekem a lefelé konyuló szemeid nem tetszenek csak, amúgy nincs baj veled.
2014. szept. 30. 22:50
 33/37 anonim ***** válasza:

Szerintem egy természetes szépség vagy, semmi baj nincs veled. Mint ahogyan a kozmetikus hölgy is mondta, nekem is feltűnt, hogy szép a szád! De mindened OK.

Örülnék, ha ilyen bnőm lenne!

2014. szept. 30. 23:26
 34/37 anonim válasza:

10/9

18/F

A mosolygás tényleg hasznodra válhat! :) Egyébként ,ha nem írod én egy olyan 16-17 -et mondtam volna Rád :)

2014. okt. 7. 22:45
 35/37 anonim ***** válasza:
..........
2014. okt. 7. 22:54
 36/37 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszel, gyönyörű vagy. 16/F
2014. okt. 7. 22:57
 37/37 anonim válasza:
3 év múlva szexelhetnénk :)
2014. okt. 8. 02:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!