Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még olyan srác, aki nem...

Van még olyan srác, aki nem egy nagyképű tuskó?

Figyelt kérdés

Bevallom nem sok fiú ismerősöm van,lányos iskolába járok,és csak öt-hat haverom van(azokból egy meleg,tehát ha úgy vesszük négy),közülük egy-kettő olyan régóta ismert,igaz barát csak.Mivel már igencsak a korban vagyok,gondoltam miért is ne kezdjek el eljárni,ismerkedni,így hát két éve először elmentem egy szórakozóhelyre.A haverjaim ilyen,vagy olyan okból(leginkább azért,mert max. barátként tudnék rájuk gondolni),teljesen kizártak voltak romantikus szempontból,de mindannyian kedvesek,aranyosak,ha néha vannak is nagyképű vicceik,attól még nincsenek elszállva maguktól.Úgy gondoltam,hogy a fiúk általában ilyenek,már többségben.Na nem.Nem voltam semmi kihívó ruhában,de teljesen rámnyomultak már az első alkalommal,elég erőszakosan.Mondtam magamnak,hogy na,egy rossz élmény miatt nem szabad elkedvtelenedni,meg bezárkózni a szobámba.Folytattam,hogy a barátnőimmel eljárogattam koncertre,szórakozóhelyekre,stb,de a tapasztalatok ismerkedés téren csak egyre rosszabbak lettek.A srácok 90%-a úgy jön oda a mai napig,hogy egy ilyen "én vagyok itt a legjobb,örülj,hogy szóba állok veled,megdugl@k,aztán ki-ki mehet a saját útjára" stílust vesz fel,ami számomra leírhatatlanul visszataszító,lehet azért,mert kicsit konzervatívabb vagyok,ha ismerkedésről van szó.Ne udvaroljon körbe(isten ments),de legalább vegyen emberszámba ha lehetséges...Miért ilyenek a mai pasik?Tényleg csak a filmekben léteznek a szerény,kicsit visszahúzódóbb fiúk,akik kedvesen és tisztelettel viszonyulnak a nőkhöz?Egyáltalán nincsenek magas elvárásaim külsőre,legyen nagyon magas,és fogjon meg valami benne.Lehet az az arca,a haja,a tartása,tök mindegy,még csak jóképűnek se kell lennie.De belsőleg legyen normális.Hol lehet egy ilyen fiút találni?Mert hogy koncerteken,meg klubbokban semmiképp se,és kicsit kezdek félni,hogyha konzervatívabb vagyok ismerkedés téren,vagy így gondolkodok,soha nem is fogok,vagy maximum a távoli jövőben.

17/l

2014. aug. 27. 22:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Igen van :)

18f

2014. aug. 27. 22:28
 2/18 anonim ***** válasza:
Itt vagyok pl. én :)
2014. aug. 27. 22:29
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen van. 24 f
 4/18 anonim válasza:
Itt vagyok kedves,barátságos vagyok és nem nagyképű 19/f
 5/18 anonim ***** válasza:
*óvatosan jelentkezik* Hidd el vannak ilyen fiúk :) Én is ilyennek tartom magam. Rossz helyen keresgélsz szerintem.
 6/18 anonim ***** válasza:
Bulihelyen akarsz normális csávót találni? Majd az egyetemen keress. És ha patrongyáros vagy, akkor kerüld a piárosokat.
2014. aug. 27. 22:31
 7/18 anonim ***** válasza:

Látod a válaszokat/privát özönt, rengeteg van.

Csak te, mit konzervatívabb emberke, az említett helyeken nem fogsz találni ilyen srácot, mert az ottaniak más világot élnek többségében. Ettől függetlenül ne add fel ;)

2014. aug. 27. 22:32
 8/18 Nyemnyem válasza:
A legtöbb fiú azért ilyen barom, mert már rá jött arra, hogy a lányoknak inkább az úgymond rosszfiúk jönnek be. Amúgy pedig válaszolva a kérdésedre: nem, még nem haltunk ki, még mindig itt vagyunk és az ilyen lányokat keressük mint te. ;)
2014. aug. 27. 22:33
 9/18 A kérdező kommentje:

És ti merre szoktatok lenni,úgy napközben?:D

Az a baj,hogy ilyen helyeken nem lehet ismerkedni,iskolámban alig van fiú,de ha lenne,akkor se lövünk házi nyúlra.Fogalmam sincs,hol máshol lehetne.

Gyakorin sokszor olvasgatok kérdéseket,ha unatkozom,meg néha jókat mulatok rajtuk,de nem tudom ismerkedni egyáltalán van-e értelme itt.Azt mondták kb 75%-ban nem írnak vissza egy idő után:/

Más,kifejezetten társkereső oldalakhoz meg még fiatalnak tartom magam,és nem is hiszek bennünk,tehát,kicsit tanácstalan vagyok :( :DD

2014. aug. 27. 22:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Mert ebben a korosztályban a szórakozóhelyre járó fiúk nagyrésze ilyen..sajna.
2014. aug. 27. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!