Jól érzem hogy hátrány az ismerkedésnél hogy dolgozom?
Az elmúlt időben ismerkedtem néhány lánnyal és egész érdeklődőek voltak, viszont mikor szóba került a munkám valahogy ez az érdeklődés elveszett.
Érthető mert ha valakivel ismerkedni akar az ember akkor szeretne minél többet beszélni/találkozni a másikkal...
Viszont az sem lenne előny ha 25 évesen munkanélküli élősködő lennék... Valahogy nem tudok mostanában ebből kikeveredni.
Pl: Ha ismerkedem valakivel és nem írok neki vagy nem keresem 2 napig akkor azt hiszi hogy nem is érdekel.. pedig lehet hogy csak 16-oztam...
Furcsa dolog nekem az hogy egy lány már az ismerkedés alatt is olyan figyelmet igényel mint egy 2 éves gyerek...
Elmondom talán mi a gond szerintem.
1. Unalmas munkád van, mint az emberek 90%-ának (nem DJ, nem szörfoktató, nem gitáros, nem hegymászó, nem bárpultos egy komoly helyen, stb.)
2. Ellenben a munkádról sokat akarsz beszélni. A munkádtól várod, hogy a csajban érdeklődést, vonzalmat keltsen, miközben a munkád egyáltalán nem vált ki érdeklődést, legalábbis nem a nőkben.
Tanács: Ne beszélj a munkádról. Nem fontos a nők szemében. Nem ad hozzá semmit a vonzalmukhoz. Sőt, ha sokat beszélsz róla, akkor még csökkenti is és hátráltatja a vonzalom kialakulását.
Inkább az hátrány, ha valaki munkanélküli. Most az miért lenne hátrány, hogy dolgozol? Ez általában előny szokott lenni, legalábbis azoknál a hölgyeknél, akik a bányászbéka értelmi szintje felett vannak.
Szabad tudnunk, hogy mi az a munkád?
Biztos, hogy azzal van bajuk?
Meg úgy érzem, túlságosan filozofikus szemmel nézed az életet. Engedj ki egy kicsit!
Az önigazolást megkaptad, másrészt én kérdezek! Minek neked olyan lány, akinek ez gond?
1. Ne 2 éves gyerekekkel kezdj, mert az más területen is gyerekesen gondolkodik, ergo baromira nem működne a kapcsolat.
2. Lehet olyan a munkád ami nem igazán felel meg a leendő alanyok elképzelésének.
Miért nem kérdezed őket? Próbáltad egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!