Ismerkedésnél előny vagy hátrány ha motorcross-ozok?
Figyelt kérdés
14/F vagyok.2014. aug. 13. 21:06
1/10 anonim válasza:
tuti előny mert csóró nem lehetsz
2/10 anonim válasza:
Nyilván nem arra a válaszra vársz, hogy hátrány.
3/10 anonim válasza:
14 évesen?
Nem is tudtam hogy a 3 kerekű bicikli motocross :o
Se előny, se hátrány..
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira gazdag
2014. aug. 13. 21:09
5/10 anonim válasza:
ha nem menőzöl vele, akk nem hátrány
6/10 anonim válasza:
Teszek ide szóviccet:
Előny vagy kátrány.
Értitek?
7/10 anonim válasza:
barátom is motorcross-ozik és egyrészt bejön, másrészt meg nem, mert féltem
szóval nem tudnám megmondani
8/10 anonim válasza:
Szerintem mindenkepen elony en is szeretem ezeket az ugy mond picit extrem dolgokat ;-) ha hagynad hogy menjek vele meg talan szoba is alnek veled... :-P 14/l
9/10 anonim válasza:
Szerintem előny !! Nekem pl nagyon bejönnek a motoros srácok ! :)
10/10 anonim válasza:
Előny, ha motormániás lánnyal ismerkedsz, hátrány ha olyan lánynál próbálkozol akit ez nem vonzz. És ez mindenre igaz!!! itt mindenki kérdezi hogy ez előny e vagy nem...drágáim ez attól függ kikkel találkoztok. Minden eset lehet előny és hátrány attól függően kik értelmezik az adott esetet... Ennyi! Ha valamit hátránynak érzel magyarul, azt rossz helyen akartad "bemutatni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!