Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A természetes szőkék hátránnya...

A természetes szőkék hátránnyal indulnak?

Figyelt kérdés

A legtöbb természetes szőke lánynak világos a szempillája, sőt, néhánynak a szemöldöke is, így muszáj sminkelniük.

Ellenben a sötét hajúaknak nincs ilyen problémájuk.

A szösziknek általában a bőre is világos, amin jobban látszanak a bőrhibák, karikák, átlátszódó erek, tehát ez ellen is tenni kell valamit. Megint csak smink.

Valamint finomabbak a vonásaik, a szőke haj még lágyítja is az arcot. A legtöbbjük nem túl karakteres.

Én is term. szöszi vagyok, smink nélkül igazi zombi fejem van. Ellenben egy barna ismerősömet sosem láttam még kisminkelve, de nem is hiányzik róla, annyira karakteres.

(Még mielőtt valaki a "smink" hallatán törzsi arcfestésre asszociálna, korrektorról és natúr hatású szempillaspirálról van szó)

Tehát natúr szöszi természetes szépség nincs?

2014. aug. 26. 23:54
1 2
 1/18 Kisboltos ***** válasza:
Érdekes, ezt még nem hallottam. Így első hallásra azt mondanám, hogy igen. Bár a német szőke csajokról ez nem mondható el.
2014. aug. 26. 23:57
 2/18 anonim ***** válasza:
Mivel ez a legnépszerűbb hajszín a férfiak közt inkább előnnyel.
 3/18 anonim ***** válasza:

"világos a szempillája, sőt, néhánynak a szemöldöke is, így muszáj sminkelniük"

na jó, én idáig olvastam...............

4/18 anonim válasza:
Dehogynincs ott vagy te :DD 16/F
2014. aug. 26. 23:58
 5/18 anonim ***** válasza:
De vannak azért.Ismertem egy csajt aki természetes szőke volt,de szép vonalú természetes barna szemöldöke volt és barna szeme.
2014. aug. 26. 23:58
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem albínó vagy.
2014. aug. 27. 00:01
 7/18 anonim válasza:
Nem tudom de nekem csak a szőkék tetszenek Istenem mennyire szepek de kuldj kepet nem lehetsz csunya sot biztos vagyol benne hogy nem vagy az:))
2014. aug. 27. 00:01
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok.

A szemöldököm barna, csak a szempilláim nagyon világosak, olyan, mintha nem is lenne, és olyan "átlátszó" hatású a bőröm. (Pl a szemem alatt nagyon látszik egy ér)

2014. aug. 27. 00:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, egy pici sminkkel szép vagyok. Csak nélküle olyan szürke az arcom...
2014. aug. 27. 00:03
 10/18 anonim ***** válasza:
én szeretem a szőke világosbőrű lányokat,azok az eseteim
2014. aug. 27. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!