A természetes szőkék hátránnyal indulnak?
A legtöbb természetes szőke lánynak világos a szempillája, sőt, néhánynak a szemöldöke is, így muszáj sminkelniük.
Ellenben a sötét hajúaknak nincs ilyen problémájuk.
A szösziknek általában a bőre is világos, amin jobban látszanak a bőrhibák, karikák, átlátszódó erek, tehát ez ellen is tenni kell valamit. Megint csak smink.
Valamint finomabbak a vonásaik, a szőke haj még lágyítja is az arcot. A legtöbbjük nem túl karakteres.
Én is term. szöszi vagyok, smink nélkül igazi zombi fejem van. Ellenben egy barna ismerősömet sosem láttam még kisminkelve, de nem is hiányzik róla, annyira karakteres.
(Még mielőtt valaki a "smink" hallatán törzsi arcfestésre asszociálna, korrektorról és natúr hatású szempillaspirálról van szó)
Tehát natúr szöszi természetes szépség nincs?
"világos a szempillája, sőt, néhánynak a szemöldöke is, így muszáj sminkelniük"
na jó, én idáig olvastam...............
Nem vagyok.
A szemöldököm barna, csak a szempilláim nagyon világosak, olyan, mintha nem is lenne, és olyan "átlátszó" hatású a bőröm. (Pl a szemem alatt nagyon látszik egy ér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!