Mit jelent ha egy fiú folyton engem néz és nem veszi le rólam a szemém és mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 07:57
1/9 anonim válasza:
Csak addig csinálják ezt, míg 'fel nem veszed a kesztyűt', és mélyen nem nézel bele a szemébe. Figyeld meg, egyből elvörösödnek, zavarba jönnek, és hebegnek habognak:DD
3/9 A kérdező kommentje:
Neked már bejött?
2014. aug. 26. 08:09
4/9 anonim válasza:
Mutass egy képet az elrabolt családjáról. És ha nem hagyja abba akkor közöld vele a szomorú sorsukat.
5/9 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat megköszönöm (am jó röhögtem)
2014. aug. 26. 08:22
6/9 anonim válasza:
a bemutatós vagyok. 2 oszt.társammal volt h a perverz osztálytársam nézte a másik mellét erre a csaj bemutatott egyet és a srác leállt.
7/9 anonim válasza:
3 Nekem ez mindig bejön.1-es voltam:)
8/9 PearlDiver válasza:
Ha neked is bejön a srác, nézz vissza!
9/9 anonim válasza:
Én is szoktam más csajok szemébe nézegetni :D .Ilyenkor mindig zavarba jönnek .Tegnap is megcsináltam és rám mosolygott ami nem meglepő .Ilyen szemezgetéssel kapcsolatot lehet indítan ez lehet ismerősi, baráti vagy annál több .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!