14 éves lány vagyok. Nagyon megtetszett nekem anyukámnak a barátnőjének a pasija aki idősebb 10-20 évvel, de nagyon beleszerettem. Hogy tudnék vele kapcsolatot létesíteni? Vagy finoman kikezdeni? Köszi pussz
Kedves kérdező, az utolsó válaszoló vagyok. Azért szar az egész, mert kétoldalú, egyrészt én is voltam tini, tudom, milyenek ezek a dolgok, másrészt azért ez már így sok. Ismerős is, párja is van, és egyszerűen nem is értem, hova tetted a szemed. Lehet, én voltam 14 évesen érettebb, de az már "nagylány", mégis, maga a szitu meg annyira kislányos.. tényleg így jön le, hogy baromira viszket, és a koroddal akarsz FÉRFIT fogni, ahelyett, hogy a hozzád illőekkel ismerkednél. Nem bántás volt, csak nevén neveztem a dolgot, hátha leesik, milyen így külső szemmel.
Gyorsan felejtsd el, és gondolkodj el magadon, ilyen hozzáállással erősen a ribizlilét felé hajlasz.. rajtad áll, a te életed, de ha már az elsőnél is azon filozol, hogy rondíts bele mások életébe, akik ráadásul felnőttek, hát... ez nem vezet jóra.
Sok sikert, az élet *urva nehéz, és bölcsességet, hogy tudd, mi éri meg, és mire van igazán szükséged.
Miért? Te hány èbes vagy!
?
Én is...
Csak valahogy nekem sosem jön össze egy ilyen csaj... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!