Szerintetek ez problémát jelenthet a későbbiekben?
Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok, de az idősebb 16-17-18 éves lányok jönnek be, de sehol nem találok ilyen korú lányt aki ismerkedne velem (és ez nem ezért van mert kisfiús lennék, mert általában 17 évesnek szoktak nézni. Ez egyébként gondolom azért van mert már borostásodom és szoktam borotválkozni meg az arcvonásaim sem kisfiúsak).
Ugyan volt már egy 16 éves barátnőm,de ő csak kihasznált szóval szakítottunk.
Szerintetek probléma lesz majd hogy a nálam idősebb lányok jönnek be? Lesz olyan idősebb lány aki nem csak kihasználni fog?
2014. aug. 25. 10:43
1/2 Kisboltos válasza:
Egyáltalán nem probléma, és miért ne lenne olyan lány?
Remélem még el lehet azt mondani, hogy nagy átlagban még nem akarnak a lányok kihasználni.
2/2 anonim válasza:
Mesélje már el nekem valaki, mit jelent az, hogy kihasználni? (Mármint az anyagiakon kívül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!