Hogyan, vagy hol tudnék 20 év feletti olyan nőkkel ismerkedni, akik még szűzek?
Figyelt kérdés
Nem sértő megjegyzéseket várok, hanem racionális ötleteket!2014. aug. 25. 21:30
3/20 anonim válasza:
En ismerkedtem egy ilyennel....Kedves volt...De sokra nem jutottunk.
4/20 A kérdező kommentje:
Apácazárdába nem gyakran juthatok be... és szerintem nem akarnának ismerkedni. A második válaszoló, hogy érti azt, hogy "itt"? Mármint itt az oldalon? Mert nekem még erre nem volt módom. Akkor írjon Nekem akinek van kedve.
2014. aug. 25. 21:37
5/20 anonim válasza:
Pont rád várnak itt a szűz lányok!Hehehe!Jót nevettem!Mehetünk aludni!
6/20 anonim válasza:
Manapság egyre több van belőlük. Félnek ismerkedni, befordulnak. Nehéz őket kicsalni a burokból, mert általában a férfiaktól félnek a legjobban. De barátnőik sem igazán vannak.
8/20 anonim válasza:
Azért nem kellene általánosítani... 22 éves vagyok, és nem voltam még fiúval, de nem félek ismerkedni, nyitott vagyok, szívesen barátkozom, sokan szeretnek. A nagy szerelmemmel nem jött össze a dolog, dobott egy másik lány miatt. Nem félek a férfiaktól, de nem adom oda magam egy jöttmentnek, aki csak a szexre hajt. Mostanában ilyen fiúkkal hozott össze a sors, dobtam is őket jó hamar. Majd egyszer lesz egy komoly kapcsolatom megint, majd azzal a fiúval lefekszem. Addig meg szívesen ismerkedem, de szexet nem kap senki, csak aki kiérdemli. :D
9/20 anonim válasza:
Még nem terveztem, hogy zárdába vonulok, de kössz a tippet.
10/20 anonim válasza:
Az utolsót hívják úgy, hogy "vár a hercegre, fehér lovon". Gondolom egy átlag húszévesnek sincs szemernyi esélye, nem hogy ez szűznek. Ezután szokott jönni, hogy elkezd ketyegni belül az óra, 24, majd 25 évesen sem jön a herceg, aztán kénytelen a hercegnő leszállni a földre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!