Szerintetek, hogy ismerkedhetnénk meg?
Figyelt kérdés
Azon a buszon, amelyiken utazni szoktam, mindig van egy fiú, és már régóta figyelem. Nagyon tetszik, olyan pozitív kisugárzása van. Mindig mosolyog és olyan jól néz ki a katonai egyenruhában, meg a hosszú hajával... de ő is szokott rám mosolyogni, amikor száll föl, és előre enged a sorban... de hogyan kezdjek beszélgetni vele? Tehát nem nézne ki furán, hogy a fél busz üres, én meg beülök mellé?:D mert szerintem ez túl nyomulós..2014. aug. 25. 20:12
1/3 anonim válasza:
Itt nincs ilyen probléma hogy gáz mellé ülni mivel tömve van a busz.próbálj meg felszállásnál beszépni vele vagy amikor előre enged.
2/3 anonim válasza:
Úgy, hogy oda mész, megkérdezed tőle, hogy
"szia szabad?"
Ha azt mondja igen, akkor jó, ha meg azt hogy van egy csomó másik üres hely akkor szerintem nincs esélyed
Egyébként ha leülsz mellé, esetleg tényleg megkérdezed tőle, hogy szabad-e -mert úgy udvarias- és leülsz, akkor lehet már ő fog elkezdeni ismerkedni veled
3/3 A kérdező kommentje:
De nem túl nyomulós?
2014. aug. 25. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!