Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ismerkedhetnénk veletek...

Lányok ismerkedhetnénk veletek? Többi lent

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan 13 14 15 16 17 lányokkal szeretnénk ismerkedni akiknek nagy vagy lóg a mellük vagy nem hordanak melltartót. Mert azt hiszik hogy emiatt nem lehet barátjuk! Én itt vagyok! Leccives Ismerkedjünk! Csak Bátran!

2014. ápr. 22. 19:02
 1/8 A kérdező kommentje:
17/f vagyok
2014. ápr. 22. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Van aki azt hiszi, hogy nem lehet barátja, mert nagy a melle? :O

És min. 15 évesen már igénytelen nem hordani melltartót. Vagy ha már előbb kinő, és úgy nem hord.

2014. ápr. 22. 19:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem én olyanokat keresek akiknek lóg és emiatt félnek hogy nem lehet barátjuk l.
2014. ápr. 22. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez elég nagy hülyeség. Pont hogy a nagymellű lányokra bukik a legtöbb fiú, köztük én is. Szóval ne reménykedj, könnyen találnak maguknak pasit anélkül, hogy nálad (vagy nálam:D) jelentkeznének. Könnyebben, mint a kismellűek.
2014. ápr. 22. 19:45
 5/8 A kérdező kommentje:
De én nagy lógó mellüekkel szeretnénk akik azt hiszik hogy a nagy lógó mellük miatt nem lehet barátjuk mert én.itt vagyok!
2014. ápr. 22. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is. Lóghat is, az se baj, csak szép nagy legyen:)
2014. ápr. 22. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Így van tehát lányok írjatok nekem.bátran!
2014. ápr. 22. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyelj. Én 17 vagyok, és lóg a mellem és szét is áll, de ha Eger környékén laknék, akkor sem lenne semmi esély rá, hogy ismerkedni akarjak veled. Először javítsd a helyesírásodon, mert egy normális lány sem vágyik valakire, aki ennyire nem tud írni. Javasolnám a nyelvtan könyvet! Amúgy ha a melle alapján keresel barátnőt, az aztán baromi erős és tartós kapcsolat lesz -.-"
2014. ápr. 30. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!