Érdemes társkeresőre regisztrálni?
Nos, a kérdésem az, mivel sokat vagyok egyedül és nem igazán járok szórakozni, szerintetek érdemes-e valamelyik társkeresőre regisztrálni? Csak úgy ismerkedés, beszélgetés célból, aztán lesz ami lesz.
Kinek milyen a tapasztalata? Esetleg tudtok is ajánlani valamit? Köszi...
L
hát egy átlagos lánynak is nagyon sokan írnak egy nap alatt, szóval nőként válogathatsz bőven, csak normálisat kell kifogni.
De a java úgy is képeken múlik. Ilyen téren meg minden társkereső egykutya.
Én biztos nem fogok neked itt privátot írni, mert a társkeresőn eleve látok előre egy képet, itt meg nem. Lehet nem is tetszel.
Akik meg rádírnak azok kiéhezett srácok, akik valamiért nem mernek/tudnak csajozni, nem is értem ők miért nem mennek társkeresőre, csak jobb mint ez az oldal nem?
Amúgy voltam társkeresőn, és nekem bejött. Ha nagyvárosban élsz és ott keresel kapcsolatot akkor még több eséllyel találsz valakit ilyen oldalakon, csak azért légy óvatos, vannak hülyék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!