Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehethogy csak azért mondja...

Lehethogy csak azért mondja hogy féltékennyé tegyen? Vagy?

Figyelt kérdés

A lány aki tetszik (tud róla) azt mondta van barátja, de senki nem tudja csak ők. Fura hogy a legjobb barátnőjinek nem mondta, nekem meg elmondja, pedig csak párszor találkoztunk és nemnagyon ismerem.

14F

2014. aug. 25. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy féltékennyé akarna tenni, biztos azért mondta, mert le akar koptatni! Ha lenne barátja, tudnának róla a legjobb barátnők is, neked csak azért mondja ezt, hogy hagyd békén, nincs esélyed.
2014. aug. 25. 15:30
 2/2 anonim válasza:

Adom az előttem szóló válaszát! Szerintem is csak le akart koppintani. Sajnos a lányoknak van egy ilyen rossz tulajdonságuk. De hidd el, az rosszabbul esne neked is ha azt mondaná hogy kopj le. Jobb ez így. Azér szerintem beszélj vele, ha nem vallja be, és süketel, akkor hagyd a francba.

15/L

2014. aug. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!