Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez már túl sok, vagy ezek már...

Ez már túl sok, vagy ezek már nem számítanak?

Figyelt kérdés

23/F vagyok, tudom van még időm megtalálni a nagy Őt, de kicsit elkeserítőnek találom a helyzetet.

Ahogy észrevettem, rengeteg a felszínes ember. Jelen esetemben a felszínes nő. Nem vitázni akarok, tudom van férfiban is bőven...

Nem érdekelnek kalandok, se rövid távú kapcsolatok, soha nem is érdekeltek. Én ennél többre vágyok. Érzelmeket akarok megélni, szerelmes akarok lenni, szeretni egy lány, imádni, foglalkozni vele, törődni vele és önmagában örülni, hogy létezik.

Nagyon meg tudom élni az érzelmeket, jót is rosszat is.

Nekem van egy betegségem, jobban mondva ez csak egy állapot. Semmi súlyos...

Emiatt eléggé lenéznek, sajnálnak stb... Utálom...

A legrosszabb, hogy kevés nőt érdekel, hogy mi van ezen az állapoton túl, ki vagyok valójában, mi van belül. Rám néznek és kész, egy pillanatig sem érdeklem őket tovább.

Talán kicsit összetett a "problémám". Szóval mindent egybe számítva, ez már túl sok a mai világban, már nem ez kell?

2014. aug. 24. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Aspergeres vagy?
2014. aug. 24. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem
2014. aug. 24. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha leírod, mi a "betegséged", akkor talán tudunk mondani valamit...
2014. aug. 24. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk így és a kutyának se kellünk. Ez van.
2014. aug. 24. 21:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Izomsorvadás. Nem javul, nem romlik, stagnál az állapotom. Jövök megyek, teszem a dolgom ,de látszik, hogy baj van, és néha segítségre szorulok.

Hozzátenném, hogy volt már barátnőm, szóval tudom, hogy nem lehetetlen...

2014. aug. 24. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ez kizáró ok lenne sok nőnél,vagy legalábbis nálam nem lenne az..Nem lehet hogy már "bevonzod" magadnak az ilyen helyzeteket a negatív gondolkozás módoddal?
2014. aug. 24. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!