Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Első tali után már nem keres,...

Első tali után már nem keres, írjak neki én ezek után? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval nemrég megismertem egy fiút legyen most X, akivel pénteken találkoztam először. Facebook-on még nagyon aranyos volt, szóba jött az, hogy összejövünk, mert kölcsönösen tetszettünk egymásnak stb. Aztán amikor találkozunk kicsit távolságtartó volt. Mondta, hogy el kéne menni a haverjához, legyen Y, mert ott maradt a pulcsija. Oké, elmentünk hozzá aztán nem is jöttünk el onnan, úgy láttam, hogy jól érzi magát, mintha nem akart volna kettesbe lenni velem. Később Y elkezdett rám nyomulni, ami X-et nem is zavarta, a részletekbe nem akarok belemenni. A tali előtt pár nappal mesélte, hogy egyszer volt egy lány, akivel a neten ismerkedett meg, a tali rossz volt ezért másnap már nem is írt neki és nekem se ír 2 napja szóval ez volt az első, ami eszembe jutott. Nem merek neki írni, mi van ha tényleg az van amire gondolok. Magamat hibáztatom, mert tényleg igyekeztem, hogy jól sikerüljön, elutasítottam Y-t is és normálisan viselkedtem. Szerintetek írjak neki?
2014. aug. 24. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet azért csalt oda mert a haverjának tetszel...
2014. aug. 24. 19:45
 2/6 anonim válasza:
szerintem egy próbát megér,írj rá,aztán meglátod,hogy viszonyul hozzád,de lehet,hogy van valami abban amit mondasz..akkor meg sajnálom de tul kell lépni rajta
2014. aug. 24. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet nem jöttél be neki
2014. aug. 24. 19:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Később mondta, hogy a haverja csak dugni akart. :P Írni meg nem merek neki, inkább csak próbálom elfelejteni, nem akarom, hogy kellemetlen beszélgetés legyen belőle.

A tali előtt meg látott képeken, valóságban se nézek ki máshogy, és próbáltam a legjobb formámat hozni.

2014. aug. 24. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem nem jöttél be neki. :)

1. ha bejöttél volna neki, akkor csak kettesben maradtok

2. zavarta volna, ha rádnyomul a haverja

3. smst is írt volna, h jól érezte magát,

4. írt volna facebookon, sőt keresne és újra elhívna.

2014. aug. 24. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Kicsit fáj az igazság :S
2014. aug. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!