Első tali után már nem keres, írjak neki én ezek után? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval nemrég megismertem egy fiút legyen most X, akivel pénteken találkoztam először. Facebook-on még nagyon aranyos volt, szóba jött az, hogy összejövünk, mert kölcsönösen tetszettünk egymásnak stb. Aztán amikor találkozunk kicsit távolságtartó volt. Mondta, hogy el kéne menni a haverjához, legyen Y, mert ott maradt a pulcsija. Oké, elmentünk hozzá aztán nem is jöttünk el onnan, úgy láttam, hogy jól érzi magát, mintha nem akart volna kettesbe lenni velem. Később Y elkezdett rám nyomulni, ami X-et nem is zavarta, a részletekbe nem akarok belemenni. A tali előtt pár nappal mesélte, hogy egyszer volt egy lány, akivel a neten ismerkedett meg, a tali rossz volt ezért másnap már nem is írt neki és nekem se ír 2 napja szóval ez volt az első, ami eszembe jutott. Nem merek neki írni, mi van ha tényleg az van amire gondolok. Magamat hibáztatom, mert tényleg igyekeztem, hogy jól sikerüljön, elutasítottam Y-t is és normálisan viselkedtem. Szerintetek írjak neki?2014. aug. 24. 19:42
1/6 anonim válasza:
lehet azért csalt oda mert a haverjának tetszel...
2/6 anonim válasza:
szerintem egy próbát megér,írj rá,aztán meglátod,hogy viszonyul hozzád,de lehet,hogy van valami abban amit mondasz..akkor meg sajnálom de tul kell lépni rajta
4/6 A kérdező kommentje:
Később mondta, hogy a haverja csak dugni akart. :P Írni meg nem merek neki, inkább csak próbálom elfelejteni, nem akarom, hogy kellemetlen beszélgetés legyen belőle.
A tali előtt meg látott képeken, valóságban se nézek ki máshogy, és próbáltam a legjobb formámat hozni.
2014. aug. 24. 19:55
5/6 anonim válasza:
szerintem nem jöttél be neki. :)
1. ha bejöttél volna neki, akkor csak kettesben maradtok
2. zavarta volna, ha rádnyomul a haverja
3. smst is írt volna, h jól érezte magát,
4. írt volna facebookon, sőt keresne és újra elhívna.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Kicsit fáj az igazság :S
2014. aug. 24. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!