Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak én neki vagy várjak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak én neki vagy várjak, amíg ő keres? Már megbolondulok!

Figyelt kérdés

Egy olyan kapcsolatról van szó, amiben még nem járunk, és kétséges az is, hogy fogunk-e, mert elég sokat vitatkozunk, viszont nagyon vonzódunk egymáshoz. Nekem kellene ez a pasi, szerintem már elégszer ki is fejeztem ezt, csak a randizások alkalmával voltak olyan "húzásaim" ami alapján valószínű nem ezt gondolja. Mivel írásban sokat vitázunk, így kitalálta, hogy inkább csak telóban beszéljünk. Korábban írásban minden áldott nap keresett, de tényleg mindig balhéztunk. Telóban pedig nem.

Vasárnap este beszéltünk utoljára, azóta tényleg nem írt írásban és még nem hívott. Engem pedig megesz a fene, mert már nagyon hiányzik. :(

Szerintetek ilyenkor hívjam/írjak én, vagy meddig várjak? Hétfő és kedd nem beszéltünk, ma szerda van. Ez nagyon sok idő? :(((

2014. márc. 12. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj rá, aztán legközelebb nem, ha huzamos ideig nem keres akkor az a busz elment ..:-)
2014. márc. 12. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj!
2014. márc. 12. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha most én írok neki, akkor honnan tudjam, hogy ő már nem elfelejteni akart volna engem? Mert azt sem akarom, hogy én írok neki, miközben már lehet próbál elfeledni :((
2014. márc. 12. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
ne agyalj annyit,írj neki,abból sok mindent lelehet szűrni.mennyire érdeklődik stb.ha utána nem keres én hagynám.
2014. márc. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!