Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám elfelejteni?

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
9 honapja megismertem egy lányt, aki nagyon hasonlít a volt barátnőmre, inkább a személyisége mint a kinézete. Pontosan egy hónapja be valottam hogy szerelmes vagyok belé és hogy szeretném hogy több legyen a kapcsolatunk mint a barátság, ő ezt azonnal vissza utasította, ezzel nem is volt gondom, akkor még nem is gondoltam hogy ennyíre fog befolyásolni engem a lány. Nem rég megtudtam hogy a lánynak egy másik fiú tetszik és azota mind a lányra gondolok, lassan aludni sem tudok. Valami tanácsot hogy hogyan tudjam elfelejteni ?

2014. aug. 24. 06:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Te nem ezt a lányt szereted, hanem a volt barátnődben való hasonlóságot benne!

Amúgy meg teljesen felejteni senkit sem lehet, tudd!

Ne is próbálkozz...én 10 hónap után adtam fel a próbálkozást.

2014. aug. 24. 07:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Te nem ezt a lányt szereted, hanem a volt barátnődben való hasonlóságot benne!

Itt a pont:) Eszedbe ne jusson bárkivel is kapcsolatot kezdeni.

A másolat sosem olyan mint az eredeti.

2014. aug. 24. 08:58
 3/7 A kérdező kommentje:
S mit tudnám lecsillapitani magamat? S mégis nem a volt barátnőmre gondolok hanem ezen a lányon jár az eszem...
2014. aug. 24. 14:05
 4/7 A kérdező kommentje:
S hogy tudnám?*, Vagy mit tudnák tenni ellene...?
2014. aug. 24. 14:11
 5/7 Tomika2014 válasza:
Keress másik lányt, és attól még, hogy nem olyan mint az exed még lehet belőle jó kapcsolat. :) Ez lenne a legésszerűbb megoldás. :) Persze csak azért, hogy elfelejtsd, ne gyere össze az első nővel. :D
2014. aug. 24. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne akarj rosszat a nőócinek, mert egész életében halovány utánzat szerep lenne az övé. Holott máshol királynő lehetne egy olyan ember oldalán, aki őt szereti a maga valójában, és nem azért, mert a másik emberre hasonlít.
2014. aug. 24. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak az idő a gyógymód. Elég nehéz, de más nincs. Legfeljebb lelki telefonos szolgálatok, egy kis nyugtató. De azt egy fiatal srácnak nem ajánlom, továbbá a szeszt sem búfelejtésre.
2014. aug. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!