Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Írjak Neki vagy ne?

Írjak Neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel szeretnék összejönni. Eddig mindig elutasítottak, viszont most mindent tökéletesen szeretnék csinálni. Nem szeretném, ha úgy érezné, hogy elég erősen nyomulok Rá, mert már kb. 1,5 hete beszélünk minden nap (1 nap volt kivétel).

2014. aug. 23. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Írj, most tényleg ennyit nem tudsz eldönteni? :D
2014. aug. 23. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
wot?
2014. aug. 23. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, mert nem érzem a nyomulás erősségét.
2014. aug. 23. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Nekem van erre egy "módszerem". Vagy elv,vagy hívjuk akárminek. Kétszer írok egymás után maximum a kiszemelt csajnak. Háromszor biztosan nem. Ha utána nem keres,ennyi volt. Szóval ennek fényében eldöntheted írsz e neki :D

De ez csak az én baromságom,nem kell így tegyél,csak gondoltam elmondom.

2014. aug. 23. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj hát vedd lazára, ne görcsölj rá ennyire. Ha látod rajt hogy élvezi a társaságod és szívesen válaszol, érdeklődik, akkor nem hinném hogy nyomulás lenne...
2014. aug. 23. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én igazából ráírok egy csajra gyakorlatilag akárhányszor, ha utána azt látom h van kedve beszélni (azaz nem lép le hamar, nem egy-két szavakkal válaszol, ő is kérdez, nemcsak én). Ha azt látom, hogy nincs kedve beszélni, de nem küld el, akkor még egyszer rá szoktam írni, ha akkor is fura, akkor többet nem írok (kivéve, ha nagyon nagyon tetszik, akkor szokott lenni még egy 3. alkalom). Nyilván ha akár 2-3 ilyen után ő ír, akkor mindezek érvényüket vesztették, és újra írok.
2014. aug. 23. 21:37
 7/7 anonim válasza:
Mi a monogramod, Kérdező? Valószínűleg csak álom, hogy Ő legyél, de egy próbát megér!
2014. aug. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!