Kivel fordult már elő hasonló?
Milyen informáci9óra vagy kíváncsi?
Feltúrta értem fél Bp-et, mert csak a keresztnevemet tudta az illető,3. találkozáskor meghívott egy kávéra, ott tudtam meg, hogy nős, és közölte akar velem, kapcsolatot. Rajtam múlott, hogy mit döntök.A választás illetve az enyém volt.Belemegyek, avagy sem.
Hasonló volt: megtetszett más, én is neki, de NEKEM volt kapcsolatom.
Mivel fiatal vagyok még ilyen esetben azt mondani, hogy nem dobjuk el a már meglevőt, ragaszkodni kell hozzá, bármi áron, főleg, hogy csak másfél évig voltunk együtt, így gondolom, egyértelmű a végkifejlet. Főleg, hogy ha egyetlen találkozás ennyire meg tudott ingatni az addig sziklaszilárd érzelmeimben, akkor annak nyilván oka van. És tényleg. Azóta együtt vagyunk, és sokkal jobban összeillünk, mint a korábbival. Boldogabb vagyok mellette. Jól döntöttem. De a választás itt is, mint a legtöbb esetben, a foglalt illetőé.
Mert hiszen, hiába szereted te tiszta szívedből, ha neki a másik kell... És fordítva. Ha úgy érzi, te jobb választás vagy, ha egy kicsi mersz is van benne változtatni, akkor te leszel a nyerő. Ha nem érzi úgy, akkor legfeljebb a szerető státuszig viszed, de gondolom, senki sem erre vágyik.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!