Érdemes ennél a lánynál próbálkoznom?
év elején elkezdtünk beszélgetni fb.-n(ne gyertek azzal kérlek, hogy ez gáz..semmi sem gáz ha bevállalod) na szóval eleinte minden jól ment, túl estünk a sablon szövegeken és voltak jó beszélgetéseink, eléggé meglepődtem mikor ilyeneket mondott,hogy eljönne velem fagyizni ha jó idő lesz meg ilyesmi, tehát végülis ő kezdeményezett a talit illetően, aztán mikor eljött a jó idő elhivtam sétálni és azt mondta, hogy sajnálja de túl gyors volt, és nem tudja mit akar... itt levágtam hogy semmi esélyem nincs, ezután még próbáltam beszélni vele de nem igazán ment szóval március óta nem beszéltünk,
szerintetek érdemes lenne ráirnom? nyilván nem azzal kezdeném hogy próbájuk meg vagy ilyesmi, csak megkérdezném mi van vele...
lényeg: lehet bármennyi esélyem? én 17 ő 16, vagy nemsoká 16
azért jöhetnek tanácsok/vélemények is:)
nem csak egy szimpla "érdemes" de köszi a kérdést ,remélem az...csak még nem döntöttem el, hogy irjak-e neki
köszi a kérdést... xdd
választ*
Én annyit tudok mondani, hogy amikor nekem volt ilyenem (először barátságnál nem lett több, pár hónap kihagyás, majd újra felvettem vele a kapcsolatot), akkor eleinte úgy tűnt, hogy össze fog jönni a dolog, aztán szinte egyik napról a másikra megváltozott minden, nem tudom, mit rontottam el (azóta se lett pasija). Így utólag azt mondom, hogy nem volt érdemes.
De lehet, hogy te ügyesebb leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!