Ismerkednétek egy autista fiúval?
Figyelt kérdés
Az enyhébb autista fiúk hogy ismerkednek? Normális nők nem állnának vele szóba? Lesz párjuk?2014. aug. 23. 18:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem tudnak ők is ismerkedni, attól függ milyen a természetük és mennyire alkalmazkodóak.
3/4 anonim válasza:
Ismerek több autista fiút is, szóval nem kizáró ok. És ismerkednék akár még egyel is, miért ne?
És egy normális nő nem fog csak emiatt nem szóba állni valakivel.
4/4 anonim válasza:
Rám mondták már, énis erre következtettem; 4x voltak belém szerelmesek ,4x nem vettem észre, 3x nem is éreztem.
Egyedül egy lánynál éreztem ,hogy kiegészít ,mert az ellentettem mégis hasonlít rám. Ő neki vannak szociális érzékei és gondoskodó, egyszer ki is fejtette ,hogy szeret. Ott és akkor -mikor kifejtette de már előtte is gondoltam rá- tudtam ,hogy a boldogságot amit ő keres én biztos nem tudom neki megadni, ezért hiába viszonoztam úgy tettem mintha semmit se jelentene. Azóta is rá gondolok más nőben nem látom azt amit benne.
A legtöbb esetben nincs értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!