Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednétek egy autista fiúval?

Ismerkednétek egy autista fiúval?

Figyelt kérdés
Az enyhébb autista fiúk hogy ismerkednek? Normális nők nem állnának vele szóba? Lesz párjuk?
2014. aug. 23. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tudnak ők is ismerkedni, attól függ milyen a természetük és mennyire alkalmazkodóak.
2014. aug. 23. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Savant szindrómás?
2014. aug. 23. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Ismerek több autista fiút is, szóval nem kizáró ok. És ismerkednék akár még egyel is, miért ne?

És egy normális nő nem fog csak emiatt nem szóba állni valakivel.

2014. aug. 24. 10:02
 4/4 anonim válasza:

Rám mondták már, énis erre következtettem; 4x voltak belém szerelmesek ,4x nem vettem észre, 3x nem is éreztem.

Egyedül egy lánynál éreztem ,hogy kiegészít ,mert az ellentettem mégis hasonlít rám. Ő neki vannak szociális érzékei és gondoskodó, egyszer ki is fejtette ,hogy szeret. Ott és akkor -mikor kifejtette de már előtte is gondoltam rá- tudtam ,hogy a boldogságot amit ő keres én biztos nem tudom neki megadni, ezért hiába viszonoztam úgy tettem mintha semmit se jelentene. Azóta is rá gondolok más nőben nem látom azt amit benne.

A legtöbb esetben nincs értelme

2015. jún. 20. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!