Magyar fiuk ismerkednetek szlovak lanyal? Osze is jonetek vele?
Figyelt kérdés
es ha ugy alakulna a kapcsolat pozsonyba is koltoznel erte?2014. aug. 23. 14:37
11/19 anonim válasza:
A négereknek van nagy farkuk, a magyarok többségének inkább átlagos. XD
13/19 anonim válasza:
csak ha magyargyűlölő szlovák a család.
14/19 anonim válasza:
Nem kifogásom az ellen ,hogy szlovák nővel jöjjek össze. Nincs velük semmi bajom, csak az, hogy utálnak. Pedig én nem követtem el ellenük semmit.
A költözés már problémásabb, részben az utálat miatt részben azért mert költözés.
15/19 A kérdező kommentje:
ez amugy nemigaz nem utaljak a magyarokat itt kin azt mondjak hogy a magyarok utalnak minket vagyis a szlovakokat meg bantanak tamadnak minket meg mi nem bantyuk a magyarokat :)
2014. aug. 23. 22:06
16/19 anonim válasza:
Szlovákiában dögösek a lányok. Az egyetem végeztével pedig egy kis időre kimennék, de nem örökre.
17/19 anonim válasza:
# 15/16
haha.
spoločnéotázka.sk ra járj hazudni jánslota....
18/19 anonim válasza:
én simán ! sok szlovák csajt ismerek és szerintem sokkal szebbek mint a magyar csajok és tudnak is viselkedni !
19/19 anonim válasza:
Simán. Nagyon szépek a szlovák lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!