Leszólítás helyett névjegykártyád adni (erre a célra gyártottat)? Pasik, ti mit szólnátok hozzá?
Ha nem merek valakit megszólítani pl metrón (amivel nem vagyok egyedül azt hiszem :) ) akkor, ha leszállás előtt a kezébe nyomok egy névjegykártyát rajta a nevemmel, telefonszámommal, fb-címmel esetleg meg egy kis magyarázó szöveggel (pl "Nem mertelek leszólítani de szimpatikusnak tűnsz") az úgy elfogadható? Vagy hülyeségnek tartjátok?
Főképp pasik véleményére lennék kíváncsi, de lányok is hozzászólhatnak :)
Azt ne írjátok hogy akkor is szólítsam le, mert nem megy (bár tudom hogy a pasik nem fognak helyben kettéharapni, de akkor is) :)
Kort is írjatok, köszi :) 18L
Szerintem ez nem a Te dolgod lenne hogy leszólíts egy srácot :D
De ahogy látom maradi vagyok :D :D
25/F
Én is pont evvel a problémával küzdök :)
Szerintem működhet a dolog
Nagyon jó ötlet.
Vasárnap a keleti pályaudvaron is kipróbálhatnád. :)
Nekem adhatsz, én szívesen venném. Persze kéne, hogy lássalak és ne csak egy pillanatra.
Na, most megölsz: 44F
hát én azt gondolnám elősször hogy de aranyos, megnézném facen.
de a második gondolatom az lenne hogy nyilván minden pasinak osztogatja. utána otthon meglesnélek de nemtudom.
szerintem az jobb ha szemezel, mosolyogsz, és ha szimpatikus vagy a pasinak akkor ő szolít le :)
19/F
Hát meglepődnék...és gyanakodnék, hogy átverés vagy valami vicc az egész, hisz erre a célra gyártott névjegykártyád van...de talán megérne egy próbát az ismerkedés hátha mégsem kamu..."belesétálnék a csapdába" :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!