Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szoktak itt lenni páwa fiúk?

Szoktak itt lenni páwa fiúk?

Figyelt kérdés
;)
2014. aug. 22. 21:03
1 2
 11/20 anonim válasza:
48%

''minden páwa meleg''

érdekes én páwa vagyok de van barátnőm. Akkor most hogy is van ez?

2014. aug. 24. 00:26
 12/20 A kérdező kommentje:
ez most úgy van hogy aki írta az irigy!! :DDDD;)
2014. aug. 24. 08:59
 13/20 anonim válasza:
Hát az nem kizárt :D
2014. aug. 24. 11:07
 14/20 anonim ***** válasza:
full capos páwa vagyok, dugo jó tini csajokat
2014. aug. 25. 14:05
 15/20 anonim válasza:
itt van egy miért?
2014. aug. 25. 14:09
 16/20 anonim ***** válasza:
I've got the power! - "power" helyett "páwa".
2014. aug. 25. 14:21
 17/20 anonim válasza:
Igen, nagyon irigyek vagyunk a páwákra, azért mert a normális, érett csajok 90százaléka lenézi őket. És mert rozsaszín cuccaik vannak!
2014. aug. 26. 19:39
 18/20 A kérdező kommentje:

csak az hord rózsaszín cuccokat akinek megy a bőre színéhez!!!!! de ezt am. nem nagyon értem hogy miért kell más stílusát/izlését szídni...én se szólom le azokat a lányokat akik a gyikokra vagy az izomállatokra buknak-.- A tinik körében ez van és gondolom a "normális" lányokat a 20 év felettiekre értetted.Ja és én is "normális" lány vagyok nem pedig egy r_ibanc.Mindenki azt hiszi hogy aki páwa annak nincsenek érzései csak égigérő hajuk meg kereszt a nyakukba...ők legalább törődnek azzal,h. hogy néznek ki és nem olyanok akik bűzlődnek az izzadságuktól.

Én kérek tényleg mindenkitől elnézést hogy végre egyszer elmondtam a véleményem!!!!!!!!!"

am.14/L

2014. aug. 26. 20:37
 19/20 anonim válasza:
48%

Ezaz, igaza van! Mi a f4szomért kell leszólni azt aki ezt a stílust képviseli?! Attól ő nem lesz se több, se kevesebb. Mikor fogjátok már fel, hogy nem minden páwa egy bunkó tapló kis köcsög mint ahogy azt mondják? Amúgy meg ennyi erővel lehetne szidni a punkokat meg az emósokat is, mint ha ők olyan ''egyediek'' lennének, azt közbe meg ők is ugyanúgy öltözködnek. Nem a külseje alapján kellene megítélni egy embert.

Amúgy meg a kis csaj tényleg nem r1banc :)

2014. aug. 27. 03:12
 20/20 anonim válasza:
hát ok
2014. aug. 27. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!