Szoktak itt lenni páwa fiúk?
''minden páwa meleg''
érdekes én páwa vagyok de van barátnőm. Akkor most hogy is van ez?
csak az hord rózsaszín cuccokat akinek megy a bőre színéhez!!!!! de ezt am. nem nagyon értem hogy miért kell más stílusát/izlését szídni...én se szólom le azokat a lányokat akik a gyikokra vagy az izomállatokra buknak-.- A tinik körében ez van és gondolom a "normális" lányokat a 20 év felettiekre értetted.Ja és én is "normális" lány vagyok nem pedig egy r_ibanc.Mindenki azt hiszi hogy aki páwa annak nincsenek érzései csak égigérő hajuk meg kereszt a nyakukba...ők legalább törődnek azzal,h. hogy néznek ki és nem olyanok akik bűzlődnek az izzadságuktól.
Én kérek tényleg mindenkitől elnézést hogy végre egyszer elmondtam a véleményem!!!!!!!!!"
am.14/L
Ezaz, igaza van! Mi a f4szomért kell leszólni azt aki ezt a stílust képviseli?! Attól ő nem lesz se több, se kevesebb. Mikor fogjátok már fel, hogy nem minden páwa egy bunkó tapló kis köcsög mint ahogy azt mondják? Amúgy meg ennyi erővel lehetne szidni a punkokat meg az emósokat is, mint ha ők olyan ''egyediek'' lennének, azt közbe meg ők is ugyanúgy öltözködnek. Nem a külseje alapján kellene megítélni egy embert.
Amúgy meg a kis csaj tényleg nem r1banc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!