Ha valaki érdekel, milyen gyakran keresed? Meddig vársz, hogy ő keres-e téged?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 18:20
1/9 anonim válasza:
én nem nagyon szoktam írni senkinek
2/9 anonim válasza:
Naponta. Nem várok arra, hogy õ keressen, mert sohasem fog.
4/9 anonim válasza:
elvileg nem kéne túl gyakran keresni, mert hamar megun...és nem szabad túl sokat elárulni magadról, mert egy idő után nem fog érdekesnek tartani...
viszont van egy lány, aki úgy érzem azt szeretné hogy felszedjem...de valami mégis azt súgja, hogy ne próbálkozzak hanem várjak :D
5/9 anonim válasza:
4-es ne várj, mert egy idő után változhat a felállás és sajnálni fogod.
6/9 anonim válasza:
lehet hogy igazad van...
viszont tapasztalataim alapján, ha keresem a lányt sokszor, egy idő után nem ír vissza, le sem szar.
majd ha nem keresem 1-2 hétig és utána megint ráírok, akkor ismét nagy lelkesedéssel válaszolgat.
7/9 anonim válasza:
6# és miből gondolod,h szeretné,h felszedd őt?
8/9 anonim válasza:
Egy kapcsolatban mindig a férfi lép.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell játékokat játszani, keressétek egymást akkor, amikor igényetek van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!