Én tipikusan kedveskedő, aranyos fiú vagyok, de ez nem kell a lányoknak. Azokat szeretik, akik lazák, akiknek közömbösek. Mért van ez? (nem általánosítani akarok, egyszerűen ezt látom nap mint nap)
mert ha bunkóznak és közömbösek, az már majdnem olyan, mintha magabiztosak lennének. és a lányoknak a magabiztos, dominánsabb "alfahímek" kellenek. én már beletörődtem hogy nem sose leszek az a típus. személyiségfüggő, ha erőlteted ezt a stílust, csak hülye helyzetekbe kerülsz.
2014. aug. 22. 16:07
5/13 anonim válasza:
Ez nem igaz, csak legyen talpraesett.
2014. aug. 22. 16:09
6/13 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, hogy tisztelem a lányokat, emiatt egy lány sem tekint rám férfiként, ugyanakkor azt állítják, hogy ne legyen tapló a pasi, akkor most mi az igazság, lányok?!
2014. aug. 22. 16:11
7/13 anonim válasza:
Úgy látom ebben nem szólt eddig túl sok lány, hát segítek. Igen manapság ez a menő ha a srác bunkó, laza és még sorolhatjuk. De ezekhez a lányokhoz pont az éretlen lányok vonzódnak a legjobban. Az én tanácsom: A jófúk maradjanak csak jó fiúk, mert meg fogják találni előbb vagy utóbb azt érett lányt aki már tudja hogy nem mindig a legmenőbb, és leglazább srác a főnyeremény.
L
2014. aug. 22. 16:18
8/13 anonim válasza:
Ezeken az "én olyan jófiú vagyok, ezért sem kellek a nőknek" kijelentéseken mindig röhögök. Komolyan azt hiszitek, hogy nincs olyan lány/nő, aki a kedves, figyelmes jófiúkat szeretné? Szerintem többen vannak, mint azok, akik a tuskókat szeretnék, csak van egy rossz hírem: a legtöbb már foglalt. Ennyi. Valamiért ők nem szakítanak állandóan a fiúikkal, úgy, mint a "másik csoport". Nem is értem miért....
2014. aug. 22. 16:19
9/13 anonim válasza:
"Ezeken az "én olyan jófiú vagyok, ezért sem kellek a nőknek" kijelentéseken mindig röhögök. Komolyan azt hiszitek, hogy nincs olyan lány/nő, aki a kedves, figyelmes jófiúkat szeretné? Szerintem többen vannak, mint azok, akik a tuskókat szeretnék, csak van egy rossz hírem: a legtöbb már foglalt. Ennyi. Valamiért ők nem szakítanak állandóan a fiúikkal, úgy, mint a "másik csoport". Nem is értem miért...."
Elvileg több a nő, mint a férfi, így a teóriád sántít... Hiszen most jelen pillanatban több a magányos férfi, mint a nő, annak ellenére, hogy a nők létszáma nagyobb, mint a férfiaké, szóval ez sehogy sem stimmel...
2014. aug. 22. 16:23
10/13 anonim válasza:
a másik meg az hogy fiatalabb korban, tizenévesen, a huszas éveik elején még ez kell a lányoknak többnyire akiket leírtál (tisztelet a kivételnek) ugyanakkor később már megjön a jobbik eszük és keresika jofiukat. szoval a jofiuknak is terem babér, de csak később. 15-22év közt nagyon nehéz olyan csajt találni akik meg is becsülnek nem csak kihasználnak, ez részben azért van mert kevés van, másik meg az hogy ezek nem hagyják el kéthetente a pasijukat így a legtöbb foglalt. szoval csak légy kitarto és majd te is megtalálod :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!