Fiús leszbikus/biszex lányok! Egy nőies lánynak van esélye nálatok?
Nőies alatt mind a személyiséget, mind pedig az alakot értem. Kicsit aggódom, mert ahogy látom, a legtöbb fiús lánynak a vagányabb, vékony, törékeny lányok tetszenek, én pedig inkább a teltkarcsú, nagy mellű és "csajos" lányok táborát erősítem. Emiatt félek, egy csepp esélyem sincs a fiúsabb lányoknál. :(
Előre is köszönöm a válaszokat! :3
Köszönöm az eddigi válaszokat! :3
Nehéz jó szót találni amikor az ember az alakjáról beszél, legalábbis nekem, főleg mert a telt kifejezésről általában mindenkinek más jut eszébe. Nem hiszem, hogy malackás lennék; a hasam lapos, nincs pufi arcom sem, viszont a melleim elég nagyok és nem vagyok "csontsovány" sem. Főleg a mellméretem miatt aggódok; nem feltűnően nagyok, de nem is kicsik, ami eléggé visszavet az ismerkedésben. :/ Úgy érzem valamiért ez nagy hátrányt jelent a lányoknál. (_ _)
De örülök hogy érkezett egy pozitív válasz is! (;_;)
Azért remélem még írtok, minél több véleményre kíváncsi vagyok. :3
Nálunk én vagyok az abszolút nőies :D Szintén nagy mellek (D kosár :"D), elég keskeny derék, lapos has, viszont szélesebb csípő, és még magas is vagyok. Szóval teljesen nőies, öltözködésben is, magassarkú, szoknya, ruhák, hosszú haj stb.
A párom nem egy pasi imitátor, de egyértelműen ő a fiúsabb :D Vállig érő sötét haj,tetoválás, általában farmer-póló (szoknya soha, magassarkú egyszer egy évben, smink kicsit többször...de sokkal jobban sminkel mint én, szóval engem ő szokott :D).
És neki sem voltam az esete elsőre, de aztán csak ráébredt, hogy én kellek neki ;) Több mint két éve együtt vagyunk :)
Egyébként az exem ugyanaz a kategória volt mint a mostani barátnőm, de nála meg csak a nőies lányok jöhettek szóba, ott nem kellett megdolgozni azért hogy felfigyeljen rám :D
Úgyhogy ne add fel :)
20/L/L
Nekem a nőies lányok/nők tetszenek. Nem az számít nálam, hogy teltebb, ducibb vagy vékonyabb, csak legyen nőies és szép. Na meg persze a személyisége is fogjon meg.
Ha gondolod rám írhatsz :)
21/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!