Hogyan talaljak magamnak egy cuki fiut?
Figyelt kérdés
Szerintek mar eleg nagy vagyok ahhoz hogy baratom legyen es az az igazsag hogy vagyok is ra hogy valakihez vsak ugy odabujhassak,hogy akarmikor bajban vagyok felhivjam,akarmit elmondhassak neki! Latom a baratnoimnek is jol megy a parkapcsplatuk,gondolom nekem sem lennenk komolyabb bajok vele...viszont az a baj hogy nem vagyok az a feltunoen szepseg pedig az emberek elsore a kulsot nezik...ezert felek egy kicsit hogy nincs arra eselyem hogy egy edes fiu belemkosson...2014. aug. 22. 10:04
4/6 A kérdező kommentje:
14 es erdelyben elek :)
2014. aug. 22. 22:05
5/6 anonim válasza:
Akkor sajnos messze vagy tőlem. Azt tanácsolom, hogy ott ahol laksz, járj nyitott szemmel és barátkozz, mert csak így találod meg azt akit keresel. A távkapcsolat nem jó dolog.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok koszi :)
2014. aug. 24. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!