Hol lehet ismerkedni kultúrárt kedvelő sportos szingli pasikkal ebben a városban? (Budapest)
Itt mintha a kettő kizárná egymás, vagy már MIND foglaltak (ott a párjuk mellettük).
Elegem van a magányból, kilenc hónap alatt kétszer voltam pasival. Azt is múlt héten, ami felkavart. Hiányzik az alváshoz is, hogy valakihez akit szeretek oda bújak. :(
"Én ráadásul még fiatalabb pasikkal 24-25 évesekkel is kezdenék, de ott is már a legtöbb foglalt"
Elég nagyot tévedsz nézz be a szüzesség topikba tele van 20-n évessel.
Egy nem szertetem Mozartot. - lehet, hogy ez valakinek ciki, de nekem cirkalmas. Kettő a bodybuildereket sem szerettem (vízmű Michelin-babák).
Vékony kislány voltam, és küzdősport klub volt a közelbe odaírattak be, mert valami más hülyeség nem tetszett, órási divatja van ezeknek, mindig is az volt.
Még az iskolában is volt zongoraóra, Chopin menüettek tiszta populáris zenék.
https://www.youtube.com/watch?v=wTSu1jjKpgI - tessék mostani sztár lány kiváló előadásában.
24-25+ évesek - Másik vagy párkapcsolatra képtelen és/vagy éretlenek, vagy foglaltak már. - én ezt írtam itt az oldalon.
Szerintem teljesen átlagba simuló lány lennék itt ahol lakom is, a gyerekkori énemmel.
Meg 28 évesen mit kezdjek egy gyámoltalan 24 éves szűzzel??? Max. megijed ne tőlem :DDD, eddig is félt elégé a nőktől ezek szerint. Jó beszélgetni tudnék vele.
No hagyjuk, nem itt én vagyok a kérdező és nem a válaszadó!
Az ismerkedés nagy kérdését tetted fel, hogy hol lehet a megfelelő emberekkel találkozni. Mivel a sportosság valamennyire látszik, csak azt kell kitalálnod, hogy a kultúra kedvelőkről hogy deríted ki, hogy szinglik-e....meg hogy hol fordulnak elő gyakrabban. Talán a színházak, könyvtárak, komolyzenei koncertek, tánciskolák, táncos bulik segíthetnek szűkíteni a kőrt.
Sajnos én csak kultúra kedvelő és szingli vagyok, sportos nem. Pedig a passzív német tudásom szívesen fejleszteném veled csevegve.
"24-25+ évesek - Másik vagy párkapcsolatra képtelen és/vagy éretlenek, vagy foglaltak már"
Akkor azt javaslom h inkább a 30-as korosztályba keresgélj.
Mivel a párkapcsra képtelen és éretlen hiába szabad nálad nem játszik. Aki meg szóba jönne az meg rég foglalt.
Tehát ez a kategória kilőve.
Am nem piszkálódásból de ilyen 24 éves korra aki olyan az mind elkelt, és neked meg a sportos pasi kell aki meg olyan kategória h mivel 10 nőt is kaphat egyszerre gyakorlatilag sosem szingli.
Nehéz helyen keresgélsz de azért sok sikert.
14-es vagyok bocsánat, nem tudhattam, hogy német vagy, akkor viszont gratulálok, nagyon jól írsz!
Én elárulom neked, hogy sportolok, játszom klarinéton és furulyán, nemsokára végzek gépészmérnökként. Szóval vannak ilyenek. Amúgy nincs ismerősöd az Audinál, vagy a Mercedesnél, esetleg Opelnél? Csak mert szakma gyakorlatra fogok menni tavasszal és gondoltam hátha, mivel német vagy:D Az tény, hogy szűz vagyok, de engem ez nem zavar, ez egy jó szűrő, hogy aki emiatt utasítana el az mehet is, nem tartom vissza, bár eddigi ismerkedéseim során ebből nem volt sosem gond szerencsére :D Na ennyit rólam.
Szerintem zeneiskolákban, képzőművészeti helyeken, egyetemeken sok olyan srác van, akiket keresel, bár aki ilyesmi és már 30-as, az 99%, hogy foglalt, tehát maximum huszonéveseket fogsz találni ilyen kvalitásokkal, akik szabadok.
Mivel imádom a magyar kultúrát. A legjobb ami itt van ebben az országban az a sok jó színház, ja meg olvasom a nyugatgenerációját is.
Elnézést! De utálom a német nyelvet! Darabos, pedig négy év vasárnapi iskola, és pár évig nagy szülőkön kívül csak azt hallottam beszélni felnőtt koromig. Szüleim nem is szerették, hogy magyarul tanulók, nagypapa íratott be a papnál a vasárnapi suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!