Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet ismerkedni kultúrárt...

Nagi88 kérdése:

Hol lehet ismerkedni kultúrárt kedvelő sportos szingli pasikkal ebben a városban? (Budapest)

Figyelt kérdés

Itt mintha a kettő kizárná egymás, vagy már MIND foglaltak (ott a párjuk mellettük).

Elegem van a magányból, kilenc hónap alatt kétszer voltam pasival. Azt is múlt héten, ami felkavart. Hiányzik az alváshoz is, hogy valakihez akit szeretek oda bújak. :(

2014. aug. 22. 05:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Remélem te is színház kedvelő, nagy mellű, darázs derekú diplomás nő vagy!
2014. aug. 22. 11:27
 12/29 A kérdező kommentje:
Kizáró ok nálam, ha valaki már foglalt.
2014. aug. 22. 11:29
 13/29 A kérdező kommentje:

Remélem te is színház kedvelő, nagy mellű, darázs derekú diplomás nő vagy!

Darázs derék nincsen, se nagy mell - kifejezetten sportos atletikus alkatom van, mivel nem hagytam abba a sportot amiben juniorként sikereim voltak. Magyarban diplomának megfeleltethető a végzettségem amit Bécsben szereztem, de inkább gyakorlati tudás, mint valami nagy tudomány. Ottani exem járt egyetemre.

2014. aug. 22. 11:33
 14/29 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok, ha valaki nem tud helyesen írni :(((, egyébként én ilyen vagyok. 24/F
2014. aug. 22. 12:16
 15/29 A kérdező kommentje:

Tökéletes a helyesírásom az anyanyelvemen ami német. ;)

Nem mondtad melyik nyelven. ;)

Burgelandi svábok vagyunk, én élek csak Magyarországon, a szűk családból, bár távolabbi rokonok élnek itt a pilisben. Szüleim nem is beszélnek magyarul, csak nagyszüleim beszéltek még, meg négy évig tanultan 20-24 éve valamennyit magyarul, viszont tökéletesen értem magyart. Itt dolgozom egy osztrák cégnek, mint ide helyezett "osztrák", bár én magyarnak tartom magam.

Amúgy tanulom a helyesírást (bár csak több időm lenne rá, hogy gyakoroljam - (első szabad hetem amikor itthon vagyok), csak hát ráadásul német a irodai nyelv is, több náció is dolgozik ez a közös céges nyelv.

De amint látod, érthetően ki tudom magam fejezni.

Beszédemmel sincs különösebb gond,a passzív szókincsem erősebb ez tény, mint az aktív.

No "nem magyarázom tovább a bizonyítványom."

2014. aug. 22. 14:51
 16/29 A kérdező kommentje:

Kedves 24 éves jó pasi, hol találok hozzád hasonlóakat?

Amúgy sem hiszek a internetes párkeresésben.

Direktbe egyből ráfutni a párkapcsolat építésre egy ismeretlen emberrel. (???) Exeimet legalább egy éve ismertem eddig, mielőtt(pár)kapcsolati szándékra kerül volna részemről a szó.

2014. aug. 22. 14:56
 17/29 anonim ***** válasza:
A netes keresés ugyanolyan, mint bármi más. Megbeszéltek egy időpontot két levélváltás után, és onnan már nem netes.
2014. aug. 22. 14:59
 18/29 A kérdező kommentje:

Valakinek ugyan olyan, valakinek van benne különbség.

Azért alapban nem udvarlással kezdődik egy kapcsolat, hanem egy ismeretségből egyszer csak ismerkedés, barátkozás akár és utána lesz udvarlás.

Internetes párkeresés - Lehet én vagyok a béna, de nekem az jött le pasik vagy el akarják adni magukat (minden áron), vagy tudatlanul, vagy tudatosan lebeszélik magukat egy kapcsolatról mert komplexusodak interneten. Ennek a lebeszélésé része legutoljára életben kamaszkoromban fordult elő.

Mert ha úgy ismerek meg valakit, hogy az nem is gondolja, hogy párkapcsolat lesz belőle, az nem adja elő magát, hogy ezen akár téren milyen király. Vagy alapban nem akar bevágódni.

Első komoly kapcsolatom ami, komoly munka és tanulmányok mait szakadt meg. Első három hónapban csak látásból ismertük egymást, és nem az én igényeim, vagy feltételezett szerint valóként mutatta magát minden téren, mint az összes internetes párkereső próbálkozásomkor.

2014. aug. 22. 16:01
 19/29 A kérdező kommentje:

Én ráadásul még fiatalabb pasikkal 24-25 évesekkel is kezdenék, de ott is már a legtöbb foglalt.

Meg valahogy azt vettem észre, hogy ebben az országban az emberek egyik kapcsolatból a másikba lépnek, vagy képtelenek egyet is létre hozni, és csak a többiek, egy igen kis párszázalékos kisebbség (...) nem ilyen.

2014. aug. 22. 16:04
 20/29 anonim ***** válasza:
60%

Én még sosem láttam bodybuilder Mozart fanokat BP-n de lehet tévedek.

Mindenesetre kissé fura párosítás.

2014. aug. 22. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!