A csúnya férfiak hogy tudnak sokszor szép barátnőt össze szedni?
egyszerűen nem értem hogy sikerül nekik o.O
15/f
"de hülyeség már... most mi az, hogy pénz??? senkivel se lennék együtt a pénze miatt, ha amúgy nem tetszene a pasi. meg amúgy is, az az ő pénze marad akkor is, ha vele vagyok, akkor meg hol lenne ebből hasznom???"
Ez nagyon álszent szöveg... Én egy csóró pasit sem láttam még csajjal!!
van egy baratnom aki azert jon ossze csunya fiukkal hogy ne kelljen a megcsalastol tartania
hulye ok de ez is egy ok
Most chateltem egy csajjal, bizonygatta, hogy ő különb a többi lánynál, erre megkérdeztem tőle a következőt, idézem:
"van két pasi előtted, egy csúnya, de rendes, meg egy helyes, de bunkó srác, melyikkel jönnél össze? őszintén!"
a csaj válasza:"attól függ mennyire csúnya :)"
Szóval ennyit arról, hogy a csúnya pasiknak lehet e csajuk...
Csúnya férfiaknak általában barátnőjük sincs, nemhogy szép barátnőjük.
Akikről te beszélsz azok is helyesek, csak irigységből látod őket rondának.
Egyébként nagyon ritkán tényleg sikerül nekik, de a csaj rövid időn belül rájön hogy jobbat kaphat és kidobja.
én nem vagyok szép sajnos szemüveges ferde fogakkal .-.
szóval arra lennék kiváncsi hogy mégis mit néz egy nő egy férfin... ruha? test(izmok stb..)? nem az a fajta vagyok aki valójában szép csak sajnáltatja magát... lányoktol is töbször megkaptam hogy csúnya vagyok , némelyik meg azt mondja hogy milyen cuki vagyok szóval teljesen össze zavarnak -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!