Milyen az az "aranyos" lány?
Figyelt kérdés
Kissé talán furcsa a kérdés, de kérdés. :-) Szóval. Ha, valakire azt mondjuk "aranyos" akkor pontosan mire gondolunk? Hogy az az aranyos lány éppen kedves, vagy ügyetlen...?
Ti, hogy gondoljátok fiúk, lányok? És fiúk: Nektek tetszenek az "aranyos" lánykák?
A válaszokat előre köszönöm! :-)
2014. aug. 21. 13:38
1/8 anonim válasza:
igen tetszenek az aranyos kedves lányok! :)
2/8 anonim válasza:
Aranyessőben sokat ázott, a szép kis lányka
3/8 anonim válasza:
aranyos nálam=kedves,barátságos,mosolygós,segítőkész:)
4/8 anonim válasza:
Pont attól az, hogy nem tudom körülírni, de megpróbálom. Olyan kis játékos, bájos, kedves, nyitott, érdeklődő, cserfes, vidámabb de mégis komoly értékrendű. Most, hogy ez kinél hogy jön elő...miben nyilvánul meg, megint más kérdés. De nekem ilyen az aranyos lány. Igen, nagyon bejövősek :)
5/8 anonim válasza:
Rám mindig azt mondják a fiúk hogy aranyos vagyok hát szerintem csak jóból mondják :)
6/8 anonim válasza:
Én aranyos lány vagyok, azt mondják rám.:) Kedves vagyok, segítőkész, együtt érző, mosolygós, csinos, csak elég visszahúzódó. (És erős idegzetűeknek vagyok csak ajánlott, de ez itt mellékes.:D)
Szóval szerintem ilyesmire szokták az "aranyos"-t érteni.
7/8 anonim válasza:
Háát.. szerintem az az aranyos lány, akit ha meglátsz elmosolyodsz, és azt gondolod hogy: Ihittenem hát mindjárt megeszem, olyan édi.^^ Legalább is én ezt gondolom... Vagyis ezt szoktam. Ezt pedig leginkább természetességgel tudod elérni. A legcukibb lányok azok, akik még csak nem is sejtik, hogy ők milyen cukik. :) És igen, egyértelműen bejönnek.
8/8 anonim válasza:
Ránézel és elmosojodsz nagyon bejönnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!