Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Félreértettem a jeleket?

Félreértettem a jeleket?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nem rég ismertem meg egy buliban. Egy tarsasagban voltunk, eszrevettem h sokszor néz,hozott nekem piát, megfogta a derekam amikor odamentem hozza mondani,vagyis orditani vmit a fülébe,mert hangos volt a zene :D, aztan amikor nagyon faztam ideadta a bluzat,es mondtam neki h ne,mert akk fazni fog,erre azt mondta h miert,igy meg te fazol,nem? De aztan nemsokara indultunk haza,es vissza is adtam neki azzal,h igy azert nem megyek vegig a tomegben,erre ö:azt akarod mondani h ciki a polom? :D Mondom nem,cs a szoknyamhoz nem megy. :D Ezzel nem sertettem meg,v? Sztetek tetszhettem neki,v ezek cs illembol voltak? Fiatalabb tolem harom evvel. Bejeloltem Facebookon,visszajelolt,de nem irt ram. En meg nem fogok neki irni,mert ugy gondolom h megtettem az elso lepest.
2014. aug. 21. 08:26
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nem feltetlen. Lehet tenyleg elutasito volt a reakciod es fel. Lehet hogy nem keltettel eleg mely benyomast, de most igen. Ha nem, akkor sem egsz le, mert ez egy szimpla barati koszonet is lehet. Szerintem ne varj holnapig, mert ha nem megy a buliba es esetleg jol elbeszelgettek fbon akkor akar te is meghivhatod :)
2014. aug. 22. 20:55
 22/24 A kérdező kommentje:
Megtudtam, nyilván jön. :)
2014. aug. 22. 21:13
 23/24 A kérdező kommentje:
De ha ott lesz, akk élőben fogom megköszönni a blúzát. :)
2014. aug. 22. 22:30
 24/24 A kérdező kommentje:
Bocsi, pólóját. :D
2014. aug. 22. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!