Pasik! Akik itt az oldalon szoktatok ismerkedni, beszélgetni, nagyon zavar, ha egy csajnak már van pasija, de beszélget veletek?
Figyelt kérdés
Van nekem is ilyen helyzetem, elmondjam annak, akit itt ismertem meg, hogy barátom van, de folytassuk így is?2014. aug. 20. 21:16
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és 15 éves csaj vagyok
2014. aug. 20. 21:17
3/7 A kérdező kommentje:
ami a szexualitást illeti, igen. egyidős velem, de nem nagyon lehet vele perverzkedni. de nem is akarok vele. de attól még csókolózunk.
2014. aug. 20. 21:20
4/7 anonim válasza:
miért zavarna? max akkor zavar ha párkapcsolati szempontból indul a dolog...de például ismerek olyat akivel jó barátságban vagyok, itt ismertem meg, van már barátja és inkább jó érzés, hogy végre boldog :) nem sajnálom, hogy nem jött össze vele, inkább örülök a boldogságának...meg ismerek másokat is akikkel csak beszélgetésnek indult a dolog és van párjuk...miért zavarna? nem minden a pár keresés körül forog :D
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtál.
szerinted óvatosan elmondhatom a gyakoris pasinak?
2014. aug. 20. 21:27
6/7 anonim válasza:
hát figyelj egy beszélgetésben jobb az őszinteség...ha ő fel akar szedni akkor jobb ha tudja, hogy foglalt vagy...lehet utána nem akar veled beszélni, mert nem vagy szabad préda...de akkor nem jó beszélgető partnert választottál :) itt sokan párkeresésre mennek...
7/7 anonim válasza:
Ha ismerkedni akarok, és nem mondja el, hogy van, akkor igen. Különben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!