Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti nem tartjátok furcsának...

Ti nem tartjátok furcsának azokat az embereket, akik társkeresőn ismerkednek?

Figyelt kérdés
Fent vagytok valamelyiken? Mik a tapasztalataitok? Bennem még az él, hogy gáz társkeresőn fent lenni,és csak rondák vannak fent, de ahogy nézelődök egy ilyen oldalon, egyre jobban azt érzem, hogy mennyivel megkönnyíti,felgyorsítja a dolgokat. Nektek mi a véleményetek erről?

2014. aug. 20. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

konkrétan lesz*rom hogy ki hol ismerkedik.

ha ciki lenne nem használnák olyan sokan.

És nem vagyok fent egyiken sem még csak nem is keresek magam mellé senkit.

A lakásom egy személyre van tervezve RÁM. Oda nem jön senki és én sem hagyom ott a lakásom senki miaatt

2014. aug. 20. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Neü ciki. Én is fent vagyok egyen, de még nincs túl sok siker. Az a baj a legtöbb ilyen oldallal, hogy rohadt drága. Ha meg ingyenes, akkor tele van kurnyikovával, ribizlivel, vagy egyszerűen csak hp-val, beképzelt kis fruskával. Nagyon nehéz egy rendes lányt találni a huszonéves korosztályból. Ha mégis találsz, akkor nagy a valószínűsége, hogy már nem aktív.
2014. aug. 20. 16:27
 13/14 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én ott ismerkedtem meg a párommal :) Sajnos nem igazán vannak barátaim, nem járok el ebből kifolyólag nagyon sehová, így ez a lehetőségem maradt. Sok hülye van fent, az tény, de ezekkel nem kell foglalkozni. Legtöbbször szexuális tartalmú üzeneteket kaptam, amik eléggé megalázóak, de ezek csak az ő szellemi szintüket tükrözik.
2014. aug. 20. 17:51
 14/14 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, de fő az elővigyázatosság, sok ám a kamugép. Én is voltam fent egy ideig, össze is jöttem egy fiúval aki 185 cm-nek írta magát és életben kb 175 volt. (én 180cm vagyok), de ez még a legártatlanabb kis kamuzás, vannak azért veszélyesek is. És érhetnek meglepetések, én pl. megtaláltam az egyik barátnőm pasiját a társkeresőn... De jó tapasztalatok is vannak persze. Bár kapcsolat nem lett belőle, mai napig beszélőviszonyban vagyok néhányukkal akiket ott ismertem meg.
2014. aug. 20. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!