Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet közeledni egy...

Hogy lehet közeledni egy férfihoz, akinek évekkel ezelőtt elhunyt a felesége és emiatt még mindig zárkózott?

Figyelt kérdés
A gyerekeire vigyázok, amikor éjszakás. Hat éve történt a baleset, ezért gondoltam, hogy talán próbálkoznék, de félek tőle, mert ha azóta nem volt kapcsolata, akkor nem lehetek benne biztos most sem, hogy már túl van a feleségén. Az is bonyolít a dolgon, hogy korkülönbség is van, szerintem kb. épp a túl nagy és az elfogadható határán van, 9 év.
2014. aug. 20. 11:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyilván nincs túl a dolgon, de soha nem is lesz túl rajta. Ezzel együtt kell már élnie. Én a helyedben biztosan próbálkoznék, ha máshogy nem, egy hosszú, őszinte beszélgetéssel, amivel felhívnám rá a figyelmét, hogy ez nem megoldás, hogy örökre ilyen marad.
2014. aug. 20. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!