Ti ezek után adnátok meg egy eselyt? ( nem jott el a randira)
a helyzet a kovetkezo. van egy srac az egyetememen. bejelolt ismerosnek, irogatott nagyon sokaig. vagy egy evig. aztan vegul beleegyeztem hogy talalkozzunk. 3 randit beszeltunk meg. az elso elott nem irt h egyeztessunk hol mikor, en se neki... a masodiknal szinten nem irt, akkor irtam h wtf azt mta melozik sokaig , megse jo. a harmadikra nem jott el... en se mentem el mert ezek utan vhogy ereztem h nem fog, de egy bnommel vtam a kozelbe. felhivtam es meg neki allt feljebb... ezek utan nem irtam vissza neki hetekig, o mea culpazott meg h en nemtom akk o milyen szar helyzetben volt es ne haragufjak, adjak meg egy eselyt mert nagyon szeretne megismerni. nem mentem bele. egy darabig meg hivogatott irogatott, aztan feladta. most megint elokerult.
nem ertem ezek utan mit akarhat. egy evig futott utanam aztan nem jon el a randira... szerintetek zakkant vagy mi lehet ez ? :S
nem drogos :)) olyan pályán dolgozik, ami ezt nem engedne meg mert nem birná fizikailag. (igen, már dolgozik is mert az egyetemen o phd hallgato)
azt nem hiszem h tobb vasat tart a tuzben, mert kb egy masik csajjal sem szoktam latni meg csak beszelgetni se. mar arra is gondoltam, h meleg.
igen..meg ha akarnek sem tudnek megbizni benne ugyhigy. felejtos.
Kezdjük ott hogy a mobilról írás nem indokarra hogy helytelenül írsz!
A csávó szerintem pedig megérdemelne még egy esélyt! Van olyan hogy összejönnek a dolgok!
Mobilról írtam!
Mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!