Valakinek valami ötlet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik. Viszont bátortalan vagyok oda menni és beszélni vele, vagy bármit is csinálni. Ez későbbiekben kifog alakulni, hogy veszemem a bátorságot, vagy most nagy erőt kell vennem magamon és oda kell mennem és igen is beszélni vele? De ha oda is mennék nem tudom miről beszéljek vele, zavarba jönnék stb stb. Pedig szerintem ő pont arra vár, hogy lépjek. Tippek? Ha valakit érdekel bővebben írok privátban. :)2014. aug. 19. 21:17
1/7 anonim válasza:
muszáj, oda kell menni hozzá egyszer
szerezz önbizalmat
2/7 anonim válasza:
Menj oda hozzá! Sok veszteni valód nincs! ;)
3/7 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy álljak elé. Milyen témával, mit mondjak?
2014. aug. 19. 21:29
4/7 anonim válasza:
Köszönj neki és hívd el valahova. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Az a gond amikor találkozok vele az is reggel van és megyek gyakorlatra, meg gondolom ő is.. :)
2014. aug. 19. 21:37
6/7 anonim válasza:
szia xy vagyok. nagyon szimpatikus lány vagy, szeretnélek megismerni. nem fog nemet mondani... legyél egyenes, és határozott! az kell egy nőnek, lánynak. ha nekem működik, akkor bárkinek, mert nem vagyok egy leányálom (szerintem). beszélgetni meg lehet bármiről ha intelligensek vagytok. ha pl tudod mit tanul vagy dolgozik, a szakterülettel kapcsolatban lehet kérdésed akár felé. remélem segítettem! 20f
7/7 anonim válasza:
Ha útközbe találkoztok, akkor csatlakozol hozzá. Mondod neki, hogy látod ő is gyakorlatra megy, nincs-e kedve dumálni veled gyakorlatra menet közbe. Onnantól pedig már piskóta. Ha pedig csak egy 5 percre látod, akkor megvárod gyakorlat után vagy gyakorlat előtt gyorsan leszólítod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!