Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angeldark kérdése:
Kreatív ötleteket várok árra hogy mivel ajándékozam meg a párom, valakinek ötlet? De valami személyeset
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 11:01
1/6 menta34 válasza:
Tegyél fel róla intim képet a netre, majd írd ki ide a kérdésben, hogy milyen, és küld el neki a linket.
Személyes, nem mindennapi, maghatározó élmény! :)))
2/6 anonim válasza:
Kreatív, személyes, és mi találjuk ki?? :D
3/6 anonim válasza:
szerintem nemtudom.... fiu vagy nőstény?
4/6 PearlDiver válasza:
Ha személyes ajándékot akarsz, annak azt kéne tükrözni, hogy te jól ismered őt, tudod, mit szeret és ez alapján választasz ajándékot. Mi honnan a rossebből tudjuk, mi számít neki személyesnek?
Esetleg írd le, milyen ember, mennyi idős, milyen nemű, mit szeret csinálni, hobbijai stb.
5/6 anonim válasza:
Küldd át hozzám pár hónapra, akkor majd tudok személyeset kitalálni...
6/6 A kérdező kommentje:
ismerem őt jól de a gond az hogy én már kimerítettem a ötleteimet...am meg fiú es 24éves
2014. ápr. 23. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!