Ha tennék a táskámra egy "Szingli vagyok" kitűzőt, nagyobb valószínűséggel szólítanának le a fiúk?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a fiúk manapság félnek leszólítani lányokat. Egy ilyen felhívás felbátorítaná őket? :) 18L2014. aug. 19. 21:10
12/19 anonim válasza:
szerintem ez egy jó poén. és ha jobban belegondolok nem is olyan rossz ötlet, mert akinek tetszel és szemfüles az nyithatna azzal, hogy elsüt valami finom kis poént-megjegyzést a kitűzőre, szóval meglenne a nyitó mondat. persze egy depressziós önbizalom hiányos srác ettől még nem fog odamenni.
13/19 anonim válasza:
A részemről nem. Én már senkit nem merek le ill. megszólítani.
14/19 anonim válasza:
Azért ezt sokan rosszul értelmeznék, és lehet, hogy nem kívánatos személyek is bepróbálkoznának (hátsó szándékkal). De ha kalandokat keresel, akkor tökéletesen megfelelnek az ilyen kitűzők.
15/19 anonim válasza:
csak az a baj, hogy a legtöbb fiú ezt úgy értené, hogy „Nagyon viszket a puncim, valaki segítene?” ://
18/19 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz, ha egyszerűen barátságos vagy és szívesen beszélgetsz emberekkel. Meg járj el társaságba! Egyszerűen legyél egy barátságos, jó fej lány, akivel érdemes ismerkedni!
Ne úgy, mint a vonaton múltkor is pl egy lány: agybadugós fülhallgató és flegmasági bajnok...
19/19 huskyloverapach válasza:
Igen. De ha ennyire kell pasi akkor irj bátran. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!