Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok. Az kizáró tényező, ha...

Lányok. Az kizáró tényező, ha valaki német-szlovák származású?

Figyelt kérdés
Nem véletlenül teszem fel a kérdést, mert a minap elég érdekes esettel álltam szemben. Szóval elkezdtem ismerkedni egy lánnyal és elárultam neki, hogy német és szlovák származású vagyok. (Édesapám szlovák, édesanyám német, de itt születtem magyar állampolgár vagyok) Nos a lány azt mondta nekem, hogy nácival ő nem akar ismerkedni...(megdöbbentem). Nem reagáltam túl a dolgot, mert nem így neveltek. Elmondtam neki, hogy egyrészt egyetlen ősöm sem harcolt a wehrmachtban(II. világháborús német hadsereg), másrészt megvetem a náci eszméket majd elköszöntem. Szerintetek?
2014. aug. 19. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Istenem -.- Ez nem sok jóra utal... Jobban jártál, hogy a csaj most verte ki a biztosítékot nálad, mert később ki tudja mik derültek volna ki.
2014. aug. 19. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Én meg szlovákiában élek...igaz a határon...na BUMMM

akkor most én egy "hülye tót vagyok?"

hát nem, teljes mértékben magyarnak vallom magam...attól függetlenül hogy szlovák őseim is vannak...

2014. aug. 19. 20:34
 13/15 Kerida ***** válasza:
Úgy a magyarok 98%a valamilyen más nemzetiség vérét is hordja, szóval... nincs már vértiszta magyar ember.
2014. aug. 19. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Pedig nem feltételeztem volna ilyet róla. Teljesen aranyos lánynak tűnt... Annyira megdöbbentem és kiábrándultam, hogy azt elképzelni nem tudjátok.
2014. aug. 19. 21:07
 15/15 Kini :)) válasza:
Chh...Sok fura ember van :D Nekem biztos nem lenne ez hátrányos tényező. Sőt, úgy általában nem érdekel, hogy ki milyen nemzetiségű.
2014. aug. 20. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!