Fiúk tényleg nem szeretnétek rocker barátnőt? De miért?
Egyébként az is fura, hogy sokak nincsenek tisztában azzal, hogy milyen egy rocker. Keverik más stílusokkal.
Egyébként én rengeteg társaságban megfordultam már, szerencsére lehetőségem volt a lehető legkülönfélébb emberekkel megismerkedni és ne értsetek féle, nem általánosítani akarok, de ahogy én észrevettem a rock-koncertekre járók, rockzenét hallgatók között nagyobb átlagban találtam fejlett érzelmi intelligenciával rendelkező és egyébként is intelligens embert, mint diszkóban.
Persze ez lehet, hogy véletlen, de tényleg ezt tapasztaltam.
És még egyszer: ezt nem rosszból mondom, vannak jó barátaim, akik a technót szeretik, sőt, volt egy egy éves komoly kapcsolatom diszkós lánnyal is. Csak na, így tapasztaltam.
Én úgymond diszkós vagyok, (nem nagyon járok diszkóba) csak ált. elektronikus zenét és rapet fe föleg electrot szoktam hallgatni, nekem külsöre mégis nagyon bejönnek a rocker, föleg a metalos csajok .
Na de egy csaj lehet ronda akkor is ha rocker, ha diszkós ha punk ha raszta stb... meg lehet stílustól független ugyanúgy szép is, ez kvára nem öltözködés/zene függö amûgy egy lány ha normális akkor nem érdekel mien zenét hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!