nekem igazából nincs erre kikötésem...de jobban tetszik ha szépen nőiesen öltözik egy lány...+ tetkó és piercing kizáró tényező...szóval nem nagyon, de ha megfelelő a belső akkor "bevállalnám" :D
21F
2014. aug. 19. 17:32
12/28 anonim válasza:
En is utalom a rocker csajokat csúnyák amúgy kinek mi....
13/28 nagylzs válasza:
Egy csomó fiú tényleg nem akar ilyet. Egy csomó fiú meg igen. Akik nem akarnak, azok között is sok ezer különböző okból nem akarnak. (Egy fiú akár több okból sem, és van olyan is hogy csak egy okból nem de abból nagyon nem.)
Nos, ez így van. Akkor szerinted a "miért" kérdésre mi lenne a helyes válasz? Válaszként szolgálhat az, ha példákat hozunk mint ahogy tették mások. Például: rockernek lenni nem nőies, és van aki csak a nőies nőket szereti. Vagy például, egy félénk pasi megijedhet egy ilyen belevaló kőkemény csajtól. Stb. stb. Akárhány példát is hozunk, nincs igazi és egyetlen jó válasz.
14/28 anonim válasza:
Akarok!
36/f
2014. aug. 19. 17:33
15/28 anonim válasza:
venyige92 szerintem nemvagyok butább nálad ;) és szerinted engem hol érdekel az a 43%? Boccs hogy nem itt élem az életem, veled ellentétben :/
2014. aug. 19. 17:36
16/28 anonim válasza:
Mert elmondják egy nap 20x hogy ami nem rock, az nem is zene, ahhoz nem is kell tehetség és szeretik azt hinni, h ha ők ezt a stílust képviselik akkor egyedibbek, mélyebb gondolkodásúak és intelligensebbek másoknál, holott ugyanazt csinálják, mint a diszkópltsák, csak nem bacardit isznak, hanem sört és nem a diszkóban, hanem a kocsmában a többi okos proletárral.
2014. aug. 19. 17:37
17/28 anonim válasza:
Az egyik barátom fél tőlük :o azt mondja fél attól hogy felaldozza egy kecskével :D
2014. aug. 19. 17:38
18/28 Rékcsi válasza:
Kedves fiúk! Egy rocker lány is lehet szép és nőies, nem kell rögtön lehurrogni minket! Kedves kérdező! Menj el egy rock koncertre, rock fesztiválra, ott a srácok 98%-a rocker lányt akar :)
17/l
2014. aug. 19. 17:42
19/28 Rékcsi válasza:
17-es te meg ne keverd a rockereket és a sátánistákat! Rocker vagyok, de mivel ateista, ezért evidens, h nem vagyok sátánista...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!