Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csúnya fiúk! Ha belétek...

Csúnya fiúk! Ha belétek szeretne egy szép lány, ti sem fogadnátok el, mint az enyém?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy sovány, alacsony, kockásinges és arcra is csúnya fiúba! Annyira okos és kedves és elbűvölő, de én szerinte túl jól nézek ki. Azt mondja, nem tud velem összejönni, mert biztosan megcsalnám, nem vagyunk egymáshoz valók, a barátai is kinéznének. (???)

Én egyetemeket végeztem (ő is), egyidősek vagyunk, nem vagyok egy cicababa, de azért sminkelem magam, festve van a hajam, értelmesen igyekszem öltözni munkába is.

Mit tegyek, hogy elfogadja, hogy igenis tetszik? Vagy, egyetértetek vele?

26L

2014. aug. 19. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Simán elfogadnám,és leszarnám magasról mások véleményét.

Az más kérdés,hogy velem soha nem történt ilyen,és nem is fog...

23/F

2014. aug. 19. 10:38
 12/15 anonim válasza:

Rosszul fogja fel a barátod a dolgot. Mitől lenne garancia az, hogy ha egy csúnya lánnyal összejönne, hogy mellette marad és jól működik majd a kapcsolat? Esetleg nem csapja be? Ez nem a külsőn múlik. Az ilyesmit nem lehet előre megmondani. Már eleve elbukta a dolgot ott, hogy elzárkózik valamitől amiről nem tudja, hogy mi lehet belőle. Mert azon töpreng, hogy mi van ha megcsalnád? DE mi lenne ha nem és boldogan élnétek együtt az életetek? Általában azt szokta az ember megbánni, amit nem tesz meg vagy nem mer megtenni. Persze utólag is lehet bánni, hogy közel engedtél valakit magadhoz és becsapott, de ezt meg nem látod előre. Ismerek olyat is, ahol a pasi jól néz ki, a lány meg duci ,nem olyan szép, még is már évek óta együtt vannak és boldogok. Ismerek olyat is, akik 10 év után mentek szét ( külsőleg illettek egymáshoz). Meg ismerek olyat is, ahol a lány volt szebb, a fiú csúnyácskább, még is a fiú csapta be a lányt ( majd összejött egy másik lánnyal) . Senki nem tudhatja előre , hogy az élet mit hoz, de ha bezárkózik akkor nem csak a rossz dolgoktól " védi meg magát" , hanem a jótól is. Ezt kell neki is megértenie.

Egyébként mióta ismeritek egymást? Ha már egy ideje ismer és tudja, hogy nem olyan lány vagy, aki be akarja csapni, akkor egy őszinte beszélgetés is sokat segíthet, hogy te komolyan gondolod, mi okod lenne ártani neki? A barátokra meg annyit mondok, hogy egy idő után megbékélnek, ha ők is jobban megismernek és látják, hogy szereted őt.

24L

2014. aug. 19. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Egész biztos hogy nem csúnya a gyerek (max nincs önbizalma).

Különben nem lennél szerelmes.

2014. aug. 19. 22:12
 14/15 A kérdező kommentje:
De csúnyácska, sovány, rosszul is öltözik, picike is.:) De annyira tetszik!! Olyan okos, sokkal okosabb nálam! És türelmes, érdeklődő, szexi.:)
2014. aug. 20. 09:18
 15/15 anonim válasza:
mi van ha te nem tetszel neki? ha ő nem akar összejönni? azért mert te szép vagy ő meg nem, az nem garancia rá, hogy mindjárt rád is ugrana. lehet, hogy nem vagy az esete, és így próbálja meg a tudtodra adni anélkül, hogy megbántana. erre még nem gondoltál? ha ő is odalenne, szerintem szarna a haverjai véleményére. Egy normális baráti társaságban pedig épphogy örülniük kéne a haveroknak, hogy végre becsajozik, főleg ha még jó nő is az illető. A tinikorszakon már rég túl vannak.
2014. aug. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!