Valaki szép lány beszélgetni?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, józanul hazatértem a buliból, és nem vagyok álmos. Gondoltam csevegnék szívesen 17 körüli NEM flegma de mégis szép lányokkal :D2014. aug. 17. 02:43
1/7 anonim válasza:
és honnan tudod hogy nem e csúnya lánnyal beszélsz ?
2/7 anonim válasza:
Elvárod, hogy ne legyen flegma, de te magad olyan felszínes vagy, hogy én a helyedben nem várnék normális beszélgetőpartnereket.
3/7 anonim válasza:
Igen, a másodiknak igaza van.
Ráadásul az meg már egy másik dolog, hogy csevegésnél nem számít, hogy a másik hogy néz ki --> nem csevegni akarsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Ti nem vagytok szépek. Igaz?
2014. aug. 17. 13:36
5/7 anonim válasza:
Ta meg egy idióta barom vagy igaz?
7/7 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél mindig elgondolkodom, hogy az illető unja az életét...és egyetértek a másodikkal, felszínes fiú vagy, és lehet néha összekevered a flegmaságot a szókimondósággal.:)17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!